19 Mai-TRĂIEȘTE PÂNĂ LA MOARTE!

0
57

“Când a murit; vederea nu-i slăbise, și puterea nu-i trecuse” (Deuteronom 34:7)

Nu-i asculta pe cei ce-ți spun că ești “prea bătrân”. Promisiunea lui Dumnezeu este aceasta: “Ei aduc roade și la bătrânețe, sunt plini de suc și verzi” (Psalmul 92:14).

Timp de aproape 30 de ani, planta agave americana are cam 2 m înălțime și nu face flori. Apoi într-un an, pe nesimțite, apare un mugure. Mugurele, care seamănă cu tulpina unui sparanghel se înalță spre cer cu o viteză fantastică de 17 cm pe zi, și ajunge la înălțimea finală de 60 cm până la 1,20m. Apoi se împodobește cu mai multe grupuri de fiori gălbui care țin aproape o lună.

Cei mai bătrâni oameni ai lui Dumnezeu sunt printre cei mai străluciți! Avraam cel bătrân și matur a fost mai înțelept decât cel mai tânăr și nechibzuit ““ Lot. Caleb încă se lupta cu uriași și se cățăra pe munți la vârsta de 85 de ani. Ana, văduva bătrână, nu numai că s-a rugat pentru Mesia; viziunea ei a ținut-o în viață până la venirea Lui. La nouăzeci de ani, izgonit pe insula Patmos, Ioan a scris cartea Apocalipsa. Domnul Isus a spus: “Oricine va căuta să-și scape viața, o va pierde” (Luca 17:33).

Poți aborda viața în două moduri: o poți proteja sau poți urma firul ei. Când vocea siguranței spune: “Aprinde focul în vatră și stai la căldură”, vocea credinței îți spune: “Aprinde focul în sufletul tău, apoi ieși afară și urmează-ți viziunea cu pasiune”. Întrebat de ce mai studiază greaca la vârsta de 94 de ani, Oliver Wendell Holmes a răspuns: “Dragă domnule, acum ori niciodată!” Ceea ce contează nu sunt anii vieții tale, ci viața anilor tăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.