19 Mai – RĂSPUNSUL LA ÎNGRIJORĂRILE TALE

0
49

” Moartea și viața sunt în puterea limbii” (Proverbe 18:21)

Cuvintele rostite de tine fie lucrează pentru tine, fie împotriva ta. Biblia spune: “Moartea și viața sunt în puterea limbii; oricine o iubește, îi va mânca roadele”. Vechea zicală: “îți vei mânca vorbele” este mai mult decât un clișeu lipsit de sens, este adevărul! leremia, profetul, scrie: “Când am primit cuvintele Tale, le-am înghițit; cuvintele Tale au fost bucuria și veselia inimii mele” (leremia 15:16).

Psalmistul scrie: “au strigat către Domnul, și El i-a izbăvit din necazurile lor; a trimis cuvântul Său și i­a tămăduit” (Psalmul 107:19-20). Cuvântul lui Dumnezeu este leacul ce vindecă îngrijorarea.

Așadar ceea ce are Dumnezeu de spus la acest subiect trebuie să fie ceea ce ai și tu de spus, altfel îl contrazici și te deconectezi de la sursa oricărei binecuvântări. Dacă ești înțelept, vei sta în preajma oamenilor credincioși care rostesc Cuvântul lui Dumnezeu și (vei elimina) timpul petrecut cu cei ce nu au nici un interes pentru el.

Dacă dorești să aduci rodul potrivit, trebuie să ai climatul potrivit. Și cuvintele pe care le rostești (și pe care le asculți) determină climatul vieții tale, direcția pe care o ia și rezultatele pe care le obții. Nu există nici un “secret” al succesului. Biblia spune că atunci când înveți să “cugeți zi și noapte” la Cuvântul lui Dumnezeu, vei “da rodul la vremea lui” (în tot ceea ce faci) (Psalmul 1:1-3).

Așadar, răspunsul la îngrijorările tale se găsește în Cuvântul lui Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.