„Nu vă mai gândiți la ce a fost mai înainte, și nu vă mai uitați la cele vechi!” (Isaia 43:18)

Divorțul este unul din lucrurile cele mai dureroase pe care le poate experimenta inima omului și din păcate devine tot mai evident și-n bisericile noastre. Nu suntem de-acord cu divorțul dar suntem de-acord să-i ajutăm pe cei care trec prin așa ceva. Dacă ți s-a întâmplat și ție, știi că este adevărat.

Dacă nu ți s-a întâmplat, fii mulțumitor si arată compasiune fată de cei care au fost devastați de el. Ai fost călcat în picioare de cineva în care aveai încredere? Ești copleșit de singurătate în miez de noapte? Te simți ca și cum ai fi legat de mâini? Ești supărat pentru că prietenii par să nu înțeleagă? Nu dispera,împrejurările tale prezente se vor schimba.

Iți vei reveni; te vei ridica, nu vei rămâne la pământ. Va fi nevoie de timp si va trebui să depui efort. Vei scrie pagini de tristețe în jurnalul tău, însă prin harul lui Dumnezeu vei învăța să trăiești din nou și sa iubești din nou.

Când te apropii de Dumnezeu si când cauți Cuvântul Său, El îți va descoperi taina liniștii sufletești și modul in care poți să-ti reiei viața, dacă ești partea nevinovată, citește acest verset si ascunde-l în inima ta: „tămăduiește pe cei cu inima zdrobită, și le leagă rănile” (Psalmul 147:3).

Dacă ești partea vinovată, nu uita că ai comis un păcat dar care poate fi iertat datorită harului lui Dumnezeu. Promisiunea lui Dumnezeu pentru tine este aceasta: „Eu îți șterg fărădelegile, pentru Mine, și nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatele tale” (Isaia 43:25).

Fie că ești partea nevinovată, fie cea vinovată, cuvântul pentru tine astăzi este acesta: „Nu vă mai gândiți la ce a fost mai înainte, și nu vă mai uitați la cele vechi! lată, voi face ceva nou” (v. 18-19)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.