18 Februarie

0
42

“Ferice de cel ce rabda ispita. Caci dupa ce a fost gasit bun, va primi cununa vietii, pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc.” Iacov 1: 12

Fie ca ne place sau nu, suferinta este obligatorie pentru o viata placuta Domnului. El a avut un fiu fara de pacat, dar care a suferit pentru noi toti. Atunci, noi de ce am trai viata cu gîndul ca ar trebui sa fim scutitide suferinta? Este imposibil sa traim pe acest pamînt o viata de crestin fara a trece si prin necazurile dinvalea umbrei mortii.

Desitoti crestinii trec prin suferinte si necazuri, mareaîntrebareeste cum raspundem încercarilor?

Unii oameni, atunci cînd merg în excursie iar temperatura creste,  îsi strîng corturile si pleaca acasa. Acestia nu pot suporta caldura. Asa se întîmpla însa si cu unii crestinii. Fiindca nu primesc ceea ce-si doresc, îi întorc spatele lui Dumnezeu!

Alti oameni ““ si sper ca si tu sa faci parte dintre acestia – privesc necazurile ca pe niste lectii de viata, ca un timp de încercare si de dovedire a credintei. Aceasta nu înseamna ca acestor oameni le place sa sufere sau ca asa aleg ei, suferinta. Nu! Pentru ca si-augasit însa linistea si multumirea inimii în Dumnezeu, ei sunt deconectati de circumstantele vietii si privesc nu la ceea ce li se întîmpla, ci laceea ce va urma.

În aceasta zi ma rog ca indiferent de suferintele prin care treci, sa îti amintesti ca Domnul Isus este cu un ochi pe ceas si cu unul pe nivelul caldurii. El nu va permite sa suferi mai mult decît poti tu sarezisti.

Asa ca, ramîi statornic, pentru ca El este în control si îti doreste numai ceea ce este cel mai bine pentru tine.

DOMNUL ISUS ESTE CU OCHII PE CEAS SI CU MÎNA PE TERMOSTAT! EL NU VA PERMITE SA SUFERI MAI MULT DECÎT POTI TU SA REZISTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.