19 Octombrie -MAI DE PREț DECÂT PĂSĂRILE(5)

0
42

“Tatăl vostru cel ceresc le hrănește”.(Matei 6:26)

O pasăre aflată în nevoie. Domnul Isus a spus: “Uitați-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră, și nici nu strâng nimic în grânare; și totuși Tatăl vostru cel ceresc le hrănește. Oare nu sunteți voi cu mult mai de preț decât ele? Și apoi, cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la înălțimea lui? Și de ce vă îngrijorați de îmbrăcăminte? Uitați-vă cu băgare de seamă cum cresc crinii de pe câmp: ei nici nu torc, nici nu țes; totuși vă spun că nici chiar Solomon, în toată slava lui, nu s-a îmbrăcat ca unul din ei.

Așa că, dacă astfel îmbracă Dumnezeu iarba de pe câmp, care astăzi este, dar mâine va fi aruncată în cuptor, nu vă va îmbrăca El cu mult mai mult pe voi, puțin credincioșilor? “¦ Fiindcă toate aceste lucruri Neamurile le caută. Tatăl vostru cel ceresc știe că aveți trebuință de ele. Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (v. 26-33).

Dacă mai ai nevoie și de alte promisiuni biblice pe care să te bazezi, iată-le: “Temeți-vă de Domnul, voi, sfinții Lui, căci de nimic nu duc lipsă cei ce se tem de El!” (Psalmul 34:9).

“Ferice de omul care se teme de Domnul, și care are o mare plăcere pentru poruncile Lui! Sămânța lui va fi puternică pe pământ; neamul oamenilor fără prihană va fi binecuvântat. El are în casă bogăție și belșug, și neprihănirea lui dăinuiește în veci”¦ El nu se teme de vești rele, ci inima lui este tare, încrezătoare în Domnul” (Psalmul 112:1-7).

Dumnezeu a scris aceste promisiuni în Cuvântul Lui ca să le poți citi iar și iar și citindu-le să te ridici deasupra îngrijorării și să-ți trăiești viața cu bucurie și încredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.