„Învață-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înțeleaptă!” (Psalmul 90:12)

O  povestire ne spune despre un om care a ajuns în Rai și s-a întâlnit cu Sfântul Petru. Petru l-a întrebat, „Spune-mi ce fapte bune ai făcut de-a lungul vieții”. Omul a răspuns, „Ei bine, o doamnă în vârstă a fost atacată de o gașcă de hoți care a încercat să-i fure poșeta, așa ca m-am grăbit s-o salvez”.

Petru a întrebat: „Când s-a întâmplat acest lucru?” Omul a răspuns, „Cam cu un minut în urmă”. Trist, nu-i așa? Doar o faptă bună? Fără îndoială, dacă nu se întoarce Domnul Isus, cu toții vom muri. „Anii vieții noastre se ridică la șaptezeci de ani, iar, pentru cei mai tari, la optzeci de ani”.

Să presupunem că ai șaizeci de ani și vei trăi până la optzeci. Asta înseamnă încă două sute patruzeci de luni de viată! Atunci când începem să gândim în acest fel, timpul devine o resursă prețioasă si limitată. Doar astfel înțelegem cât de important este să valorificăm fiecare zi pe care o avem la dispoziție. De fiecare dată când spunem, „Mă voi ocupa de asta mâine”, pierdem o zi pe care nu o vom mai recăpăta niciodată.

Haideți să medităm la următoarele întrebări: Ai descoperit voia lui Dumnezeu pentru viața ta și ti-ai luat angajamentul de a o îndeplini? Dacă nu, de ce? Noi trebuie să înțelegem următoarele:

1) Dumnezeu a programat data sosirii tale pe pământ. „Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; și în cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele” (Psalmul 139:16).

2) Dumnezeu a pregătit drumul pe care vei merge. „Si noi, să alergăm cu stăruință în alergarea care ne stă înainte” (Evrei 12:1). 3) Dumnezeule vă răsplăti pentru modul în care ai trăit (1 Cor. 3:14-15). Așa că, valorifică fiecare zi pe care o ai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.