18 Martie

1
54

“Caci Cuvîntul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decît orice sabie cu doua taisuri: patrunde pîna acolo ca desparte sufletul si duhul, încheieturile si maduva, judeca simtirile si gîndurile inimii.” Evrei 4:12

Cuvîntul lui Dumnezeu este un dar minunat primit de la Tatal cel Ceresc. Si cu toate acestea, de atît de multe ori noi nu ne facem timp sa-l citim, sa-l studiem sau sa meditam asupra lui. Prea multi sînt cei care nu mai traiesc astazi Cuvîntul lui Dumnezeu.

Biblia reprezinta însa cea mai importanta arma pe care o poate avea un crestin pe pamînt fiindca de ea se foloseste fiecare credincios pentru a-si stabili scopurile vietii.

În primul rînd, Cuvîntul lui Dumnezeu ne da sfaturi spirituale. Sunt atît de multe decizii pe care trebuie sa le luam în viata, iar unele dintre ele sînt foarte importante.  În astfel de momente avem însa ajutorul Bibliei, care ne lumineaza si ne îndruma pentru a lua cele mai bune hotarîri.

Vrei sa cunosti voia Domnului cu privire la viata ta? Atunci citeste Cuvîntul Sau! În Psalmul 119:105 ni se promite ca Dumnezeu va fi alaturi de noi la fiecare pas pe care îl facem si ne va calauzi neîncetat. Poti sa înveti însa despre aceste binecuvîntari si sa împlinesti voia lui Dumnezeu, doar citind despre promisiunile pe care El ni le face în Cuvîntul Lui.

Sfînta Scriptura aduce si o corectare spirituala. Poate ai cazut pe calea pe care Domnul a pregatit-o pentru tine si ai vrea sa te reîntorci la calea cea dreapta”¦Chiar si în astfel de situatii, Cuvîntul Sfînt te va ajuta.

În al treilea rînd, Biblia ne ajuta sa facem fata luptelor spirituale. Satan si îngerii lui lupta cu înversunare pentru a ne cîstiga sufletele si a ne atrage în pacat. Pentru a fi biruitor în fata acestor curse spirituale, este foarte important casa fii pregatit și înarmat cu cele mai puternice arme, precum: adevarul, cunoasterea si puterea spirituala,  pe care le poti dobîndi numai prin Cuvîntul lui Dumnezeu. Datorita acestui fapt, Biblia ne este de un mare ajutor în astfel de situatii de încercare spirituala, precumsi în fata oricarui alt tip de problema pe care o putem avea.

Si, Cuvîntul Domnului ne întareste legaturaspirituala cu Domnul Isus Hristos. Studiind Cuvîntul lui Dumnezeu ajungem sa cunoastem caracterul Domnului Isus si cum putem intra în partasie cu El. Biblia nu e doar acea carte veche, irelevanta culturii moderne în care traim. Nu! Cuvîntul Scripturii este viu si îti poate schimba viata.

Ma rog pentru tine ca sa ajungi la acea statura spirituala în care citirea, studierea, memorarea, meditarea si împlinirea Cuvîntului lui Dumnezeu sa fie cea mai importanta parte ale vietii tale de crestin. Vorbeste-le si altora despre bogatiaCuvîntului lui Dumnezeu si viata ta se va schimba!

BIBLIA ESTE CEA MAI IMPORTANTA ARMA PE CARE O POATE AVEA CRESTINUL PE PAMÎNT!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.