19 Martie

1
39

“Cautati mai întîi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” Matei 6: 33

Îi dai Domnului ce ai mai bun din fiecare domeniu al vietii tale?

Sa îi oferi Domnului ce ai mai bun nu înseamna doar sa îi dai timpul tau si darurile primite de la El”¦ci înseamna sa fii si un bun administrator a ceea ce El ti-a dat.

Modul în care te gîndesti la bani si modul în care îi administrezi spune foarte multe despre persoanele în care ai încredere si despre lucrurile în care îti gasesti împlinirea. Acestea sînt o expresie a credintei tale, a nadejdii si a dragostei pe care noi crestinii ar trebui sa le avem.

Atît de des spunem ca ne încredem în Dumnezeu si ca El ne împlineste toate nevoile materiale, însa sîntem foarte strînsi si zgîrciti cu banii nostri. E simplu sa spui: “Cînd voi avea mai multi bani, voi da si la biserica.”sau “Am nevoie de o marire de salariu ca sa pot sa contribui si eu la lucrarea lui Dumnezeu.” Începe sa daruiesti pentru Împaratia lui Dumnezeu chiar acum si crede ca El se va îngriji de toate nevoile tale. Cred ca versetul de astazi este relevant acestei idei: “Cautati mai întîi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.”

Si tine minte un lucru: atunci cînd îi daruiesti Domnului din banii tai îti exprimi si nadejdea ce o ai pentru viitorul tau.

Ce rost are sa îti aduni comori pe acest pamînt? Vii fara nimic si pleci tot asa!Însa, daca vei începe sa investesti în viitorul tau si în Împaratia lui Dumnezeu, vei ajunge într-o zi sa auzi din gura Domnului: ” bine, rob bun si credincios!”

Si mai este un lucru pe care as vrea sa îl tii minte: cînd îi dai Domnului ce ai mai bun îti arati si masura dragostei tale fata de El. Dumnezeu nu vrea ca tu sa daruiesti pentru ca te simti vinovat sau pentru ca cineva te obliga. Nu, El vrea ca tu sa oferi din dragoste pentru El si casa Lui, adica Biserica. Domnul Isus îti cunoaste inima si motivele! De aceea nu vei putea ascunde niciodata o inima împietrita cu un cec mare!

Marele adevar este ca Dumnezeu nu are nevoie de banii tai. El vrea inima ta si de aceea, adu-ti banii la altar din dorinta de a-ti arata credinta, nadejdea si dragostea ta pentru El.

MODUL ÎN CARE TE GÎNDESTI LA BUNURILE MATERIALE SI ÎTI ADMINSTREZI BANII ARATA ÎN CINE TE ÎNCREZI SI ÎN CINE ÎTI GASESTISENSUL VIETII”¦

1 COMENTARIU

  1. La casa LUI, adica Biserica?? Ca organism sau ca organizatie? Ajutam oamenii din biserica sau institutia in sine? Aruncam painea pe ape? sau o directionam bine intentionati? Sper ca nu e o impertinenta sa intreb asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.