18 Mai

0
38

“..daca îi este foame vrajmasului tau, da-i sa manânce ; daca-i este sete , da-i sa bea; caci daca vei face astfel, vei gramadi carbuni aprinsi pe capul lui.” Romani 12:20

Într-un ziar crestin, a fost prezentat un interviu pe care redactorul ziarului l-a luat unui pastor din Kenia.

Când a fost întrebat despre viata credinciosilor din tara sa, pastorul a afirmat ca în primii 30 de ani de la momentul când primii misionari au ajuns în Kenia, au fost mai multi misionari care au murit pentru Hristos, decât kenieni care sa se întoarca la Domnul!”

În zonele din centrul tarii , spunea pastorul, misionarii veneau cu lucrurile lor împachetate în sicriu. Stiind ca urma sa plateasca un pret pentru a-L marturisi pe Hristos, acesti misionari au venit în Kenia, pregatiti sa moara.

În ciuda necazurilor îndurate, si al pretului pe care l-au platit, cei chemati de Dumnezeu pentru ai câstiga pe kenieni pentru Hristos, au stiut ca într-o zi slujirea si moartea lor va aduce roada.

Credinta si slujirea lor n-a fost zadarnica si nadejdea le-a fost împlinita, pentru ca astazi aproape 82% dintre kenieni sunt cel putin crestini nominali.

Multi dintre pionierii credintei ce au adus evanghelia si în tara noastra, au platit acelasi pret. Suntem aici astazi având atâtea biserici crestine, datorita slujirii înaintasilor nostri.

Daca ei au platit un asa mare pret ca evanghelia sa ajunga pâna la noi, ce facem noi pentru generatia de mâine?

Ca sa fim o binecuvântare pentru copiii si copiii copiilor nostri, trebuie sa învatam sa sacrificam din libertatea noastra si sa mergem sa proclamam evanghelia în locul în care Dumnezeu ne trimite, pregatiti sa platim orice pret.

Rugaciune: Doamne Isuse; stiind ca vei rasplati jertfa celor ce merg în numele Tau, ajuta-ma sa împlinesc tot ceea ce-mi ceri, pentru ca sa pot fi o binecuvântare pentru generatia care vine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.