19 Mai

1
35


” Nu orisicine-Mi zice :”Doamne, Doamne!” va intra în Împaratiacerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este în ceruri.” Matei 7:21

Am auzit ca un doctor a hotarât sa-l puna pe unul dintre pacientii sai ce era supraponderal, la dieta. Dupa ce l-a consultat, doctorul i-a spus:” vei mânca câte o jumatate din cât obisnuiai sa-ti pui în farfurie timp de doua zile, dar niciodata mai târziu de asfintitul soarelui, apoi sari o zi.

Daca vei urma aceasta reteta cu rigurozitate timp de doua saptamâni, când vei veni la control, vei observa ca ai slabit deja 5 kilograme.

Când pacientul s-a întors pentru control si s-a urcat pe cântar, doctorul a ramas fara cuvinte pentru ca acul cântarului arata ca acesta slabise 15. kilograme !

Foarte mirat de aceasta situatie, doctorul l-a întrebat pe pacient:” ai slabit atât de mult pastrând doar dieta pe care ti-am recomandat-o ?” Da, domnule doctor; a raspuns pacientul. Mi-am pus timp de doua zile câte jumatate din portia de mâncare pe care mi-o puneam înainte si n-am mâncat niciodata mai târziu de asfintitul soarelui, iar a treia zi am sarit de dimineata pâna seara!”

A fost mai greu la început, pentru ca a treia zi am crezut ca voi muri de oboseala. Dupa aceea însa, m-am obisnuit!

Dupa ce l-a ascultat cu mare atentie, doctorul i-a spus:” ai facut mai mult decât m-am asteptat. Eu ti-am recomandat doar sa sari peste mesele din cea de-a treia zi, iar tu ai facut si gimnastica!”

Daca acest pacient a fost gata sa asculte de sfatul medicului, pregatitsa faca chiar mai mult decât i se ceruse, cu cât mai mult ar trebui sa ascultam noi de Medicul Medicilor aplicând reteta pe care ne-a dat-o prin Cuvântul Scripturii, pentru a scapa de poverile pactului si a gasi mântuirea sufletului.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa fiu atent la spusele Tale si sa împlinesc tot ceea ce-mi poruncesti, pentru a gasi vindecarea sufletului. Amin.

1 COMENTARIU

  1. fericirea fortata este cea mai mare tristete de pe pamant…implinind voia lui Dumnezeu e singura modalitate de-a ajunge la adevarata fericire!

    (t.daniela)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.