18 Februarie Bolnav sau sanatos?

0
39


“Isus a luat cuvântul si le-a zis: Nu cei sanatosi au trebuinta de doctor, ci cei bolnavi. N-am venit sa chem la pocainta pe cei neprihaniti, ci pe cei pacatosi.”
Luca

Foarte multi oameni vor merge în pierzare, pentru ca sunt prea buni; sunt prea bine crescuti, prea drepti, prea cumsecade, prea onesti, pentru a avea nevoie de un Mântuitor!

Dar nu este bine daca oamenii sunt cinstiti, drepti si prietenosi? Desigur! Dar daca poseda toate aceste calitati fara Dumnezeu, daca toate acestea sunt doar rezultatul caracterului lor cinstit, ei sunt morti din punct de vedere spiritual în ochii lui Dumnezeu si, în ciuda onestitatii lor, vor merge în pierzare. Calitatile mai sus-numite nu sunt rele în sine, din contra; dar a te baza pe aceste calitati, fara a avea viata noua din Dumnezeu, înseamna independenta si vointa proprie. Un om drept poate sa faca lucruri bune, dar se aseamana unui cosar care aranjeaza rufe curate.

Numai cine se simte sau se stie bolnav merge la medic. Înca nu ati observat ca sufletul dumneavoastra este bolnav? Aveti nevoie de mântuirea sufletului dumneavoastra, daca nu doriti sa mergeti în pierzare. Domnul Isus nu a venit sa cheme la pocainta pe cei drepti, ci pe pacatosi. Aceasta este calea mântuirii pentru orice suflet bolnav. Domnul Isus va cheama la pocainta si recunoasterea pacatelor. Sau apartineti de cei care n-au nevoie niciodata de un medic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.