19 Februarie Misiunea orfanului

0
42

“El este Tatal orfanilor”¦ El, Dumnezeu, care locuieste în locasul Lui cel sfânt. Dumnezeu da o familie celor parasiti”¦” Psalm 68.5-6

Cu multi ani în urma, un politist din Londra a gasit pe un pod un copilas înfasat în scutece saracacioase si plângând de foame si de frig. El l-a luat în brate si l-a dus la un orfelinat, ca sa fie îngrijit. Copilului i s-a dat numele de Thomas Bridges: Thomas pentru ca a fost gasit în seara zilei de “sfântul Thomas” si Bridges pentru ca a fost gasit pe un pod (bridge în limba engleza înseamna pod).

Copilul s-a bucurat de îngrijire si a crescut împreuna cu ceilalti colegi ai lui. Într-o zi, la caminul lor s-a oprit un misionar. El a vorbit copiilor despre dragostea Tatalui ceresc pentru toti oamenii: “Fiindca atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica” (Ioan 3.16).

La predica misionarului, Thomas s-a hotarât pentru Mântuitorul. Anii au trecut, si Thomas a terminat scoala în orfelinat. Dorinta lui cea mai mare a fost sa devina misionar. O misiune a primit cererea sa si dupa un timp a fost trimis într-o lucrare misionara, unde a desfasurat o activitate frumoasa vestind dragostea lui Dumnezeu care îngrijeste de fiecare om în parte, daruindu-i o familie asa cum a facut si cu el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.