17 Februarie

1
51

“Dar ce am împotriva ta, este ca ti-ai parasit dragostea dintîi. Adu-ti dar aminte de unde ai cazut; pocaieste-te, si întoarce-te la faptele tale dintîi. Altfel, voi veni la tine, si-ti voi lua sfesnicul din locul lui, daca nu te pocaiesti.” Apocalipsa 2: 4-5

Îmi amintesc de ziua în care mi-am cumparat prima masina de parca ar fi fost ieri. Era o masina veche, care nu era prea atragatoare pentru oameni. Dar pentru mine arata asemenea unui Rolls Royce nou-nout!

Ceea ce e ciudat este ca odata ce am început sa o conduc, am început sa pierd din bucuria initiala. Ceea ce cîndva a fost nou si atragator, devinela un moment dat ceva obisnuit, ceea ce faceam în fiecare zi.

Si din pacate, exact asa vad si unii crestini relatia pe care o au cu Domnul Isus. Cînd au primit prima data darul fara de plata al Domnului Isus ““ mîntuirea – erau atît de înflacarati”¦ Ochii lor erau larg deschisi, urechile lor erau pregatite sa asculte Cuvîntul Domnului si erau foarte bucurosi de credinta pe care o aveau! Erau îndragostiti de Domnul Isus Hristos.

Dar în timp aceasta dragoste fata de Domnul a disparut. Ceea ce a fost cîndva nou, atragator, cum a devenit ceva vechi si uzat. Te recunosti si tu în aceasta stare?

Adevarul este ca Domnul Isus nu se schimba niciodata. Eu si cu tine ne schimbam, fie din cauza afacerilor, a distractiei, sau a pacatului ascuns din vietile noastre”¦

Daca est sincer si recunosti ca relatia ta cu Domnul s-a racit, vreausa îti dau o veste buna. El doreste sa aiba o partasie strînsacu tine. Si asteapta sa petreaca mult timp cu tine.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a reînvia relatia cu Isus Hristos este sa îti aduci aminte cum era atunci cînd L-ai întîlnit pentru prima data pe Domnul, sa te caiesti pentru pacatele tale care te tin departe de El si sa faci acele lucruri care te tin aproape de mila si dragostea Lui. Si anumesa citesti Cuvîntul Sau zilnic si sa te rogi neîncetat!

DOMNUL ISUS ASTEAPTA SA AIBA O PARTASIESTRÎNSA CU TINE SI SA PETREACA MULT TIMP CU TINE!

1 COMENTARIU

  1. Cat de mult conteaza sa il iei in viata ca exemplu pe Domnul Isus…. nici un alt nume nu se compara cu numele LUI. Istoria vietii Lui este mult diferita de a noastra. nascut in iesle, crescut in atelierul de tamplasr in ascultare de parinti pana la 30 de ani, Fiu preaiubit al Tatalui din Cer, Plin de putere,Vindecator, Eliberator de pacate, smerit pana la capat…. e prea mult pentru un om obisnuit… parca. Nimeni nu ar indrazni sa se aseze in umbra acestor evenimente, numai puterea Lui ne aseaza in harul Sau. Si mai cred ca momentele noastre de slabiciune sunt doar trambuline pentru o noua etapa in viata de biruinta. DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.