17 octombrie

0
45

“El însusi a zis: “Nicidecum n-am sa te las, cu niciun chip nu te voi parasi.” Evrei 13:5

Este minunat sa ai prieteni apropiati în care sa poti avea încredere deplina, nu-i asa? Sînt binecuvîntat sa am astfel de prieteni în viata mea si sa stiu ca acestia ma iubesc neconditionat.

Dar cel mai bun prieten pe care eu si cu tine îl putem avea este Dumnezeu însusi. În Ioan 15:15, Domnul Isus face o declaratie uimitoare: “Nu va mai numesc robi, pentru ca robul nu stie ce face stapînul sau; ci v-am numit prieteni pentru ca v-am facut cunoscut tot ce am auzit de la Tatal Meu.”

Pentru mine, una dintre cele mai bune definitii date cuvîntului prieten este urmatoarea: “un prieten este persoana care ramîne lînga tine cînd restul lumii te paraseste.” Aceasta definitie putem spune ca este unrezumat foarte bun al versetului biblic de astazi.

Dumnezeu este cel mai bun prieten. Este acela care e mereu prezent si indiferent de circumstante, nu te paraseste NICIODATA! El te va sprijini mereu si te va iubi neconditionat. Domnul Isus este Prietenul care “tine mai mult la tine decît un frate” (Proverbe 18:24).

Isus Hristos este cu adevarat cel mai bun si Prieten. Si, cred ca, asa cum ar face-o un prieten adevarat si tu te încrezi în El, îi vorbesti în fiecare zi si îl iubesti.

ISUS HRISTOS ESTE PRIETENUL CEL MAI BUN!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.