17 Octombrie

0
41

“Gustați și vedeți ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El!
Temeți-vă de Domnul, voi, sfinții Lui, căci de nimic nu duc lipsă cei ce se tem de El!
Puii de leu duc lipsă, și li-i foame, dar cei ce caută pe Domnul nu duc lipsă de nici un bine. ” Psalmul 34:8-10

La începutul secolului al XIX ““lea, o femeie numita Annie Jonson din Arkansas, a fost parasita de sot.  Ramanand singura, ea nu mai avea nici o sursa de castigpentru a-i creste pecei patru copii minori, cu care ramasese dupa divort.

În acea situatie disperata, a fost însa foarte hotarata sa faca ceva. S-a uitat în jurul locului unde îi era asezata locuinta si-a observat ca pe campurile din preajma casei unde locuia, erau multi muncitori care lucrau în fermele de bumbac, sau la moara pentru grau.

Hotarata sa porneasca pe un drum nou, aceasta mama a facut din faina pe care o avea, gogosi, si-a mers sa le vanda muncitorilor. Fiindcaîsi aduceau mancare de acasa, la început au fost foarte putini cei care le-au cumparat, dar dupa cateva zile, muncitorii depindeau pentru masa de pranzde gogosile pe care ea le facea.

În numai cateva saptamani, ea a ajuns sa le aduca nu numai gogosi, dar si mici gustarisi apa, pornind astfel o adevarata afacere.

Acest început firav de comert , care a fost planificat doar ca sa asigure banii pentru subzistenta familiei, a stat însa la dezvoltarea magazinelor “Annie” de mai tarziu. Hotararea de-a lua o decizie radicala, a ajutat-o pe acea femeie nu numai sa-si hraneasca copiii, ci i-a adus si-o transformareprofunda a vietii, conducand-o spre o afacere prospera.

Nu cumva te afli în aceeasi situatie?  Nu te lasa înfrant de încercarile prin care treci, ci auzind de reusita acestei femei, porneste cu credinta într-un nou început si vei vedea ca Dumnezeu îti va deschide un viitor la care nici nu ai visat.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; daruieste-mi curajul de a trai un nou început si ajutorul de-a merge pe calea cea noua împreuna cu Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.