16 Octombrie

0
41

“Soacra sa Naomi i-a zis: “Fiica mea, as vrea sa-ti dau un loc de odihna, ca sa fii fericita.” Rut 3: 1

Se poate ca în viata ta sa fi experimentat deja dezamagirea. Naomi, soacra lui Rut este un exemplu în acest sens. Ea a fost dezradacinata din casa si tara ei, iar în Moab si-a pierdut sotul si fiii. Încercarile vietii au umplut-o de amaraciune si au întristat-o.

În aceasta zi as vrea sa îti reamintesc însa ceeace a facut Naomi în mijlocul încercarilor si a descurajarilor prin care a trecut. De fapt, ceea ce ea a facut a ajutat-o sa iasa biruitoare de sub norul negru sub care a ajuns.

Naomi a încetat sa se mai gîndeasca la ea si a început sa se gîndeasca la cei din jur.

Nu stiu situatia în care te gasesti azi, dar daca esti cazut si descurajat, as vrea sa te încurajez si sa îti spun ca daca vei înceta sa te mai gîndesti la tine si la problemele pe care le ai si îti vei îndrepta atentia asupra celorlalti,  sentimentele negative pe care le ai vor disparea.

Daca te simti descurajat, te încurajez sa te îndrepti spre o alta persoana si spre problemele acesteia. Implica-te în biserica ta! Adopta o familie la care sa mergi sau un copil caruia sa îi faci un cadou.

La fel de importanta pentru tine trebuie sa fie si împartasirea credintei tale. Nimic nu-ti va ridica moralul si nu-ti va întari inima mai mult ca Vestea buna a Evangheliei pe care sa o împartasesti unei persoane care are nevoie de astfel de ajutor.

Atunci însa cînd esti descurajat sau deprimat, cel mai bun lucru pe care îl poti face este sa-ti îndrepti gîndul spre Domnul Isus. Lauda-L, priveste la El, vorbeste-I, deschide Biblia si cere Duhului Sfînt sa-ti vindece inima.

Cînd vei face aceste lucruri, vei vedea cum Dumnezeu va începe restaurarea, umplerea si împrospatarea duhului tau întristat. El îti va scoate viata din amaraciune si te va binecuvînta.

BINECUVÎNTA ASTAZI PE CINEVA. ATUNCI CÎND OFERI UN ZÎMBET, O CANA DE CAFEA SAU O RUGACIUNE DE ÎNCURAJARE, DUHUL TAU SE VA REVIGORA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.