15 Octombrie

0
48

“Ea a zis: ,Da-mi voie sa strîng si sa culeg spice dintre snopi, ramase pe urma seceratorilor.’ Si de azi dimineata, de cînd a venit, a stat în picioare pîna acum, si nu s-a odihnit decît o clipa în casa”.” Rut 2: 7

Daca te întrebi cumva care este planul lui Dumnezeu pentru viata ta, priveste cu atentie la Rut si învata lectia data de ea.

Rut ne exemplifica pe mine si pe tine. Fiindcaa fost credincioasa cu ceea ce avea, cu locul în care se afla si cu ceea ce Dumnezeu i-a pregatit, a mers la cîmp si a început sa lucreze pamîntul. Munca a fost una grea pentru o femeie. Asa cum putem citi în versetul de astazi, ea venea la cîmp devreme si pleca foarte tîrziu.

Un lucru care mi se pare important este acela ca Rut nu stia viitorul si nu stia nimic nici despre Boaz, cel pe care Dumnezeu l-a pregatit ca viitor sot. Nicinu stia ca urma sa devina strabunica lui David, urmasul direct al Domnului Isus Hristos.

Nu avea nicio ideea despre ceea ce avea sa-i rezerve viitorul. Cu toate acestea, Rut a hotarît sa faca ceea ce i se ceruse pentruacea zi si i-a permis Domnului sa o conduca, ascultîndu-l cu credinciosie.

Vreau sa îti spun ca Dumnezeu ne conduce si pe noi în acelasi fel. Sîntem chemati să “înflorim acolo unde am fost plantati.” De aceea, trebuie sa muncim din greu pentru a împlini toate sarcinile pe care Domnul ni le-a dat.

Iata ce experienta minunata a avut Rut. Ea a trait succesul si împlinirea în acea zi,  pentru ca a mers acolo unde a simtit ca Dumnezeu o trimite.

Împlinesti în acelasi felvoia lui Dumnezeu în viata ta? Si aduci roada acolo unde te-a asezat Dumnezeu?

ORICE TI SE CERE SAFACI, FA CU TOATA SIRGUINTA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.