16 Martie

2
36

“Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se oprește pe calea celor păcătoși, și nu se așează pe scaunul celor batjocoritori!” Ps.1:1

V-ați întrebat vreodată cum arată un om a lui Dumnezeu? Oamenii lui Dumnezeu sunt diferiți de ceilalți oameni prin modul în care gândesc.

Potrivit versetului biblic de astăzi, descoperim că un om al lui Dumnezeu nu se lasă influențat de sfatul celor răi și nu acceptă modul acestora de gândire.

Prietene, păzește-te de omul care încearcă să-ți întunece mintea cu sfaturi rele. Există o mare presiune astăzi prin care lumea încearcă să te îndoaie și să-ți spele creierul ca să accepți valorile ei, trăind după dumnezeul veacului acestuia.

Viețile noastre nu ar trebui însă să fie direcționate de înțelepciunea acestei lumi, ci de întelepciunea care vine de sus. Omul lui Dumnezeu poate trăi fără vină, pentru că el primește sfatul care vine de sus, nu cel care vine de la oameni.

Ca să ne arate cât de rătăcitor este sfatul celor răi, înțeleptul Solomon ne spune: “Nu mânca pâinea celui pizmaș, și nu pofti mâncărurile lui alese, căci el este ca unul care își face socotelile în suflet. “Mănâncă și bea”, îți va zice el; dar inima lui nu este cu tine.” Prov.23:6-7

Inima este centrul gândirii și arată cine ești tu de fapt în adâncul ființei tale, când stai față în față cu tine însuți și cu Dumnezeu. De aceea nu te lăsa influențat de valorile și gândirea lumii, pentru ca nu cumva inima să-ți fie ademenită spre rău.

Și să nu uiți că ceea ce gândești, ceea ce auzi și tot ceea ce accepți să intre pe porțile inimii tale va determina în cele din urmă calea pe care vei merge!

UN OM A LUI DUMNEZEU NU SE DUCE LA SFATUL CELOR RĂI!

2 COMENTARII

  1. foarte frumos suna la urma : “UN OM A LUI DUMNEZEU NU SE DUCE LA SFATUL CELOR R?I!” as dori sa am si eu puterea si vointa de a nu pleca urechea la sfatul celor rai 🙁 va rog sa va rugati pentru mine. va multumesc.>:D

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.