15 Martie

0
36

“Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.” Mat.28:19

Ca urmași ai Domnului Isus, noi suntem chemați să-L ducem lumii pe Hristos și să facem cunoscut mesajul salvării tuturor oamenilor. Nouă nu ni s-a adresat însă numai o chemare la această slujire, ci chiar ni s-a poruncit să o împlinim.

Asemenea unor soldați care se află sub ordin, Comandantul nostru Suprem ne dă și nouă instrucțiuni clare cu privire la misiunea pe care El așteaptă să o împlinim. Pentru că versetul biblic de astăzi cuprinde această poruncă, este cunoscut sub numele de “Marea Trimitere!”

După cum bine știți, acest verset nu este intitulat “Marea Sugestie” pentru că mesajul pe care îl conține nu este o opțiune, ci un ordin clar, exprimat de cea mai înaltă autoritate.

Datorită acestui fapt, fiecare dintre noi suntem chemați și împuterniciți să ne împărtășim credința pe care o avem în Hristos.

Prieteni, nu trebuie neapărat să fiți vorbitori iscusiți, oameni cu mari abilități în dezbateri și nici teologi cu o înaltă pregătire pentru a vă împărtăși credința. Dumnezeu așteaptă ca fiecare dintre noi să o facem într-un mod simplu și natural.

De exemplu, să presupunem că ai fost vindecat de o boală foarte gravă. După ce ai fost vindecat, nu-i așa că ai vrea să spui tuturor celor pe care îi cunoști că suferă de aceeași boală, despre doctorul și medicamentul care te-a făcut bine ?

Cu siguranță că da! Vei fi așa de încântat și entuziasmat de ceea ce ți s-a întâmplat, încât nu vei reuși să păstrezi acest lucru doar pentru tine. Să păstrezi acest secret fără a-l face cunoscut și altora ar fi cel mai egoist fapt pe care l-ai întâlni în întreaga lume.

Ca și credincioși, noi am fost vindecați de cea mai severă boală spirituală, numită p ă c a t, iar doctorul care ne-a adus această vindecare este Isus. Prin puterea sângelui Său, El ne-a curățit de orice păcat și ne-a dat o inimă nouă. Pentru că prin dragostea și harul lui Dumnezeu am trăit această înnoire, acum putem și trebuie să spunem și altora, tot ceea ce ni s-a întâmplat.

CA ȘI CREDINCIOS AI DATORIA SĂ SPUI ȘI ALTORA ACEASTĂ VESTE BUNĂ, CĂ AI FOST VINDECAT DE CEA MAI SEVERĂ BOALĂ SPIRITUALĂ, NUMITĂ PĂCAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.