16 Iulie

0
35

” …ma rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatal slavei , sa va dea un duhde întelepciunesi de descoperire , în cunoasterea Lui, si sa va lumineze ochii inimii , ca sa pricepeti care este nadejdea chemarii Lui, care este bogatia slavei mostenirii Lui în sfinti si care este fata de noi , credinciosii , nemarginita marime a puterii Sale…” Ef.1:17-19

Îmi place foarte mult ceea ce am citit cândva despre ex-presedinteleHarry Truman. Un bun prieten al presedintelui, a venit sa-l viziteze într-o dimineata foarte devreme pe când ex-presedinteleînca nu se trezise.

Când doamna Truman a deschis usa, aceasta i-a spus matinalului musafir: “Mergi direct în dormitor, pentru ca sotul meu se va bucura sa te vada !” Asa ca prietenul presedintelui, un publicist proieminent din S.U.A. , a intrat în dormitor unde l-a vazut pe ex-presedinte stând într-un scaun extensibil având alaturi doua teancuri de carti proaspat publicata.

 Dupa ce l-a salutat si si-a cerut scuze ca a venit asa de dimineata, în timpul discutiei care a continuat, publicistul a spus presedintelui : ” Cred ca ai cumparat aceste carti si le citestinumai ca sa poti adormi mai repede ; nu-i asa ?” Nu dragul meu ; i-a raspuns presedintele. Le-am cumparat pentru ca citindu-leele sa ma trezeasca , ca sapot fi mult mai vigilent cu privire laceea ce se întâmpla!”

Acesta este si scopul citirii Bibliei.  Învatând din Cuvântul pe care ni L-a transmis Dumnezeu si din viata si experientele înaintasilor, trebuie sa fim mai cu luare aminte la felul umblarii noastre. Mai constienti si mai vegheatori cu privire lacine este Dumnezeu si la modul în care El lucreaza.

 Rug. Doamne Dumnezeule ; în mijlocul acestei lumi în care multi au ajuns sa doarma somnul nepasarii al nevegherii si al pacatului, ajuta-ma ca citind Cuvântul Tau, sa ramân treaz si sa nu atipesc niciodata.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.