16 Decembrie -CONFRUNTAREA CU NEPUTINțELE (1)

0
38

“Să priviți ca o mare bucurie când treceți prin felurite încercări” (Iacov 1:2)

Lori Schneider este una dintre puținele femei care au urcat pe Muntele Everest ““ deși a mai avut o tentativă de a urca cu zece ani în urmă, când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă . Îngrozită, dar hotărâtă să-și atingă scopul, a demisionat de la locul de muncă și și-a dedicat viața ascensiunilor.

După nouă ani, a cucerit unul dintre cele mai înalte piscuri de pe cele șase continente ale pământului! “Lori vede boala nu ca pe un lucru negativ, ci ca pe unul pozitiv”, a spus tatăl ei. “A acceptat-o ca pe o provocare”.

Desfășurând un drapel în onoarea primei Zile Mondiale a sclerozei multiple, ea l-a sunat pe tatăl ei de la un telefon legat la satelit, spunîndu-i: “Am ajuns în vârf! Am reușit!” Un vis desfășurat pe parcursul a șaisprezece ani și devenit realitate! Acum scopul ei este să le arate celor care se confruntă cu provocări că și cel mai înalt munte poate fi escaladat pas cu pas.

În “Staying the Course” (“Cum să rămâi pe cale” ““ n.tr.), BJ Gallagher scrie: “Călătoria noastră “¦ este despre progres, nu despre perfecțiune. Nu e despre cum să faci un lucru 100% mai bine ““ ci despre cum să faci 100 de lucruri cu 1% mai bine în fiecare zi. Progresul este evolutiv, nu revoluționar”¦ noi măsurăm majoritatea zilelor în centimetri, nu în kilometri.Ceea ce contează cel mai mult este să fii prezent în viața ta, fie că ai chef, fie că n-ai.

Întreabă-te: “Care sunt două sau trei lucruri mărunte pe care le pot face astăzi și care mă pot face să merg înainte?” Vei fi uimit când descoperi ce distanță mare poți acoperi prin ceea ce adaugi zi de zi. Lucrurile mărunte se adună; centimetri se transformă în kilometri. Ne etalăm eforturile ca pe niște perle și fără să ne dăm seama, avem un șirag întreg!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.