15 Septembrie

0
31

” Sa salte de bucurie credinciosii Lui îmbracati în slava, sa scoatastrigate de bucurie în asternutul lor!” Psalmul 149:5

Între doi oameni care s-au întâlnit la o cina într-un restaurant, a începuto conversatie foarte interesanta: “Ce faci pentru a-ti câstiga pâinea?”l-a întrebat primul pe celalalt coleg. Pai; lucrez la fabrica de ceasuri, i-araspuns acesta.

Foarte interesant; a continuat cu aprecierile cel care a ridicat întrebarea.  Înseamna ca stii sa pretuiesti timpul foarte bine.

Dupa o pauza îndelungata, timp în care s-au auzit numai tacâmurile, celde-al doilea consumator l-a întrebat si el pe colegul sau de masa: “Dar tu ,  ce faci pentru a-ti câstiga pâinea? Eu stau toata ziua si zâmbesc la ceice ma întreaba, pentru ca în acest fel sa-mi plateasca consumatia, i-araspuns zâmbitor colegul!

Surprins de acest raspuns, primul consumator s-a grabit sa plateascaconsumatia si pentru colegul sau, minunându-se de îndrazneala si strategiape care acesta o adoptase pentru a-si asigura pâinea.

Care este raspunsul pe care tu l-ai da la aceasta întrebare? Îti investestiviata, folosind timpul la maxim, sau îti irosesti viata, traind ca unparazit din mila altora?

Dumnezeu ti-a daruit viata nu ca sa o risipesti, ci ca s-o investesti înlucruri profitabile, pentru aici si pentru vesnicie.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Iti multumesc pentru ziua de astazi. Pentru ca mi-ai daruit viata, ajuta-ma sa traiesc cu întelepciune, investind în ceea cemerita. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.