15 Septembrie

0
36

” Pace fratilor si dragoste împreuna cu credinta , din partea lui Dumnezeu Tatal, si din partea Domnului Isus Hristos ! Efeseni 6:23

Russel Dalby, a lucrat în acelasi birou al unei biserici de cînd s-a angajat si pîna a iesit la pensie. În fiecare zi se întîlnea cu aceiasi oameni si cu aceleasi responsabilitati de serviciu . În tot acest timp slujba sa putea sa devina o rutina , iar atmosfera vietii lui sa ajunga monotona . Pentru el însa fiecare zi aducea ceva nou. Deoarece a hotarît sa fie mai aproape de colegii sai în timp ce le urmarea viata în detaliu, a început sa noteze zilele lor de nastere si zilele în care aniversau ocazii deosebite.

Dupa aceea folosea aceste ocazii pentru a crea un eveniment asupra caruia erau concentrati întreaga zi. A notat apoi problemele pe care le avea fiecare dintre colegii lui si a început sa-i ajute încurajîndu-i si rugîndu-se pentru ei. La începutul fiecarei zile aveau o problema pentru care se rugau împreuna.

Aceste preocupari au facut ca atmosfera biroului sa fie calda si plina de armonie. Fiecare dorea sa vina la servici cu mare bucurie. Cînd Russel pleca în concediu sau cînd a fost internat pentru cîteva saptamîni, ardea de nerabdare sa se întoarca la servici. El traia cea mai mare bucurie cînd îi vedea pe colegii lui asteptîndu-l . Pentru Russel , cea mai mare problema a fost ziua pensionarii. Daca unii asteapta ziua pensionarii pentru a scapa de servici si de colegii care au ajuns sa le fie povara, pentru Russel ziua pensionarii a fost cea mai grea zi din viata . Toti colegii l-au încurajat cu dragoste , l-au sarbatorit si i-au multumit pentru ca le-a facut zilele de servici sa fie placute , iar timpul petrecut împreuna o adevarata înaltare.

Si acum dupa multi ani de pensie , Russell îsi mai aminteste zilele de nastere ale colegilor sai si se roaga pentru problemele lor. Russel este exemplul unui om a lui Dumnezeu care a stiut sa faca diferenta , pentru ca i-a privit pe colegii sai cu alti ochi !

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot schimba atmosfera locului în care m-ai asezat , ajutîndu-i pe cei din jurul meu sa traiasca în pace si armonie. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.