15 Iulie

0
44

” Atunci I-au adus niste copilasi, ca sa-Si puna mâinile peste ei, sisa se roage pentru ei.Dar ucenicii îi certau. Si Isus le-azis: ” Lasaticopilasii sa vina la Mine, si nu-i opriti, caci Împaratia cerurilor este acelor ca ei”. Matei 19:13-14

Potrivit traditiei iudaice, copiii aveau pozitia cea mai de jos încomunitatea din vremea Domnului Isus. Pentru toti cei care L-au auzit peDomnul spunând:” Lasati copilasii sa vina la Mine, si nu-i opriti, caciÎmparatia cerurilor este a celor ca ei”, cred ca a fost o adevaratasurpriza.

Copiii care în cadrul societatii nu erau luati în seama, au fost apreciatisi dati ca exemplu de Domnul Isus. Acest fapt arata ca si ei sunt pretiosiîn fata Domnului.

Am citit despre un copil care a venit la tatal sau si i-a cerut sa-l ia încârca si sa alerge cu el prin casa, ca la o cursa de calarie. Tatal caretocmai vopsea ceva în bucatarie, i-a spus: N-am timp acum ! Nu vezi ca suntocupat?

Dupa ce l-a privit îndelung, fara a scoate vreun cuvânt, copilul i-a zis :”Stii ceva tata ? Nu peste mult timp voi creste mare si într-o dimineata tevei trezi si vei spune: ” Mi-as fi dorit sa fi avut mai mult timp sa ma joccu fiul meu , sa-l fi purtat pe umeri si sa fi alergat cu el prin casa cala cursele de calarie! Acum însa este prea târziu, pentru ca acele zile nuse mai pot întoarce înapoi.

Stiti care a fost lucrul care a urmat ? Dupa ce si-a ascultat copilul, tatalsi-a lasat lucrul sau, l-a luat pe fiul sau pe umeri, si-a început saalerge prin casa!

Aratam dragoste si pretuire pentru copiii nostri, doar atunci când petrecemtimp cu ei. Domnul Isus a facut-o. Îi urmezi exemplul?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi dovedesc dragostea pentru copiii mei, daruindu-le timpul cel mai bun, pentru a ma juca si-a petrece timp cuei. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.