15 Ianuarie

0
46

“Cuvîntul Tau este o candela pentru picioarele mele, si o lumina pe cararea mea.” Psalm 119: 105

În Psalmul 16: 11, psalmistul ne spune: “Îmi vei arata cararea vietii; înaintea Fetei Tale sînt bucurii nespuse, si desfatari vesnice în dreapta Ta.”

Bucuria pe care Domnul Isus ne-a adus-o o gasim atunci cînd stam în prezenta lui Dumnezeu, atunci cînd deschidem Cuvîntul Sau si îl lasam sa ne vorbeasca inimilor noastre, cînd ne unim ca si popor al Sau si sufletele noastre sînt înaltate, cînd ne vorbeste despre revelatia pe care o putem primi prin Cuvîntul Sau.

Cuvîntul lui Dumnezeu e un dar minunat pe care ni l-a dat fiecaruia dintre noi. Si totusi, de atît de multe ori nici macar nu studiem, citim, meditam la ceea ce Domnul are sa ne spuna. Nici macar nu traim Cuvîntul asa cum ar trebui sa o facem. Biblia e cea mai importanta unealta de care se poate folosi credinciosul pe acest pamînt, si are scopuri precise si strategice în viata fiecaruia.

Cuvîntul Sfînt ne pune în legatura sfînta cu Dumnezeu. Atunci cînd îl studiem, descoperim caracterul Domnului. Biblia nu e doar o carte veche, irelevanta culturii moderne. Nu! Cuvîntul lui Dumnezeu e viu si e gata sa îti schimbe viata!

Poate ca azi recunosti ca ai pacatuit, ca te lupti cu tentatiile si ca esti gata sa cazi în capcanele lor. Întoarce-te la Dumnezeu! Citeste cuvîntul Sau, mediteaza asupra lui, roaga-te pentru ca versetele pe care le citesti sa îti vorbeasca în mod personal, si mai important, traieste ceea ce citesti în Biblie.

APROPIE-TE CU CREDINTA DE CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU, IAR VIATA TA SE VA SCHIMBA RADICAL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.