15 Ianuarie

0
37

” Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, si daca creziîn inima taca Dumnezeu L-a înviat din morti, vei fi mantuit. Caci prin credinta din inima sa capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire..” Rom.10:9-10

Îmi pare rau ca trebuie sa spun aceasta, dar sunt foarte multi oameni astazi, care înca nu stiu ce înseamna mantuirea.

Se poate sa fi crescut în biserica si sa fi auzit de acest termen în toti acesti ani, si totusi sa nu fi ajuns înca sa-i cunosti însemnatatea. Sau poate ca n-ai fost niciodata la biserica si de aceia înca n-ai aflat ceea ce înseamna mantuirea. De aceea, lasa-ma sa te ajut.

Mântuire înseamna de fapt “salvare” sau “izbavire“. Cuvantul lui Dumnezeu explica aceasta însemnatate prin declaratia: “Fiul Omului a venit sa caute si sa mantuiasca (salveze) ce era pierdut ” Mat.18:11

Asa cum bine stim, fiecare dintre noi ne-am nascut în pacat, departe de fata lui Dumnezeu, fiind perduti din punct de vedere spiritual, avand nevoie ca cineva sa ne gaseasca si sa ne aduca înapoi în prezenta lui Dumnezeu. Cel ce ne-a cautat,  ne-a gasit si ne aduce înapoi în partasia cu Tatal, este Hristos.

Dumnezeu nu-ti tine seama de vremurile de nestiinta si nici de ceea ce ai facut în trecut, ci indiferent de starea în care ai ajuns, El asteapta ca prin credinta în Hristos, sa gasesti mantuirea si sa te întorci acasa.

Acest pas este asa de simplu: mai întai, mărturiseste cu gura ta pacatele savarsite si apoi crede din toata inima în moartea si învierea Domnului Isus, si vei fi mantuit!

 ISUS HRISTOS A VENIT SA CAUTE SI SA MANTUIASCA CE ERA PIERDUT !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.