16 Ianuarie

0
46

“Nu v-a ajuns nici o ispita, care sa nu fi fost potrivita cu puterea omeneasca. Si Dumnezeu, care este credincios, nu v-a îngadui sa fiti ispititipeste puterile voastre; ci, împreuna cu ispita , a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea, ca s-o puteti rabda.” 1 Cor.10:13

Desi nu exista nici un loc unde sa ne putem ascunde de ispite, ne putem împotrivi acestora si sa castigambiruinta, prin ajutorul Domnului Isus.

Daca consideri ca ispita cu care te confrunti astazi, este prea puternica ca sa o poti învinge, aminteste-ti ca si Hristos a fost ispitit ca si tine.

El întelege exact provocarile prin care treci, de aceia ti-a pregatit si-o cale de scăpare.

Ca sa fii biruitor, trebuie sa nu uiti niciodata ca Satan vrea sa te atraga pe terenul sau, iar ceea ce urmareste este sa te ademeneasca cu ispita, si apoi sa te înfranga.

Pentru a nu cadea în aceasta cursa, fii vigilent. Domnul Isus i-a atentionat pe ucenicii sai în repetate randuri spunandu-le: “Veghiati si rugati-va ca sa nu cadeti în ispita; duhul este plin de ravna, dar trupul este neputincios!” Marcu 14:38

Cand ispita încearca sa te rapuna prin placeri fizice, nu încerca sa te împotrivesti doar prin ambitii si hotarari personale, ci alearga la Cuvantul lui Dumnezeu, ca sa gasesti întarire. Stai ferm langa adevar, bazandu-te pe promisiunea ca Dumnezeu ti-a pregatit o cale de scapare si vei fi biruitor.

POTI FI TRIUMFATOR ASUPRA ISPITELOR NUMAI PRIN AJUTORUL LUI HRISTOS, CARE TI-A PREGATIT O CALE DE SCAPARE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.