14 Ianuarie

0
33

” V-am învatat înainte de toate , asa cumam primit si eu: că Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; ca a fost îngropat si a înviat a treia zi, dupa Scripturi..”
1 Cor.15:3-4

Cu toate ca mesajul Evangheliei este asa de simplu, acesta este plin de putere.

Daca esti deja un credincios, atunci poti confirma faptul ca Evanghelia este puterea care te-a salvat din pacat si te-a ajutat sa traiesti în fiecare zi în pace si liniste, pentru ca prin Evanghelie ai gasit asigurarea ca vei fi cu Dumnezeu întreaga vesnicie.

S-ar putea însa ca în acesta zi sa fii încercat de anumite îndoieli cu privire la Evanghelie. Poate ca ai auzit în ultima vreme mai multeversiuni cu privire la ceea ce ai considerat a fi adevarul, si ai ajuns într-o oarecare confuzie.

De aceea, lasa-ma sa-ti fiu de ajutor. Nici o filozofie umana, nici o alta credinta si nici cea mai titrata teorie a stiintei, nu-ti va aduce aduce restaurare spirituala, oferindu-ti pacea si bucuria ca Evanghelia lui Hristos.

Nici un alt lucru nu-ti poate asigura o viata din belsug în mijlocul acestei lumi și nadejdea vesniciei, afara de o relatie vie cu Isus Hristos.

Ca sa ne asigure de acest fapt, evanghelistul Ioan ne spune în versetul ce poate fi considerat Evanghelia în miniatura ca: “…atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” Ioan 3:16

Nu-i prea complicat; nu-i asa? Un adevar simplu, dar plin de putere !

NIMIC ALTCEVA NU-TI VA RESTAURA VIATA, OFERINDU-TI PACE SI BUCURIE, LA FEL CA EVANGHELIA DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.