15 August – VEI AJUNGE SUS!

0
41

“Îți vei ridica fruntea fără teamă” (Iov 11:15)

O mare parte dintre cei mai de succes oameni din lume au fost la un moment dat considerați niște falimentari. Un bancher din lowa a râs și i-a spus lui Alexander Graham Bell să-și ia “jucăria” din biroul lui. Jucăria la care se referea era telefonul. Și sâ mai vorbim despre ratarea unei oportunității de investiție! Un producător de film a mâzgălit odată “respins” pe scenariul filmului “Pe aripile vântului.” În 1906, omul care a fost cel mai mare investitor al lui Henry Ford a cerut să i se vândă acțiunile, deoarece nu a crezut că acea companie va ajunge undeva. Imaginează-ți cum e să trăiești cu acea amintire!

Domnul Roebuck și-a vândut partea sa din compania Sears and Roebuck pentru 25.000 de dolari pentru că a spus el “nu-și va da niciodată drumul”. Dar a făcut-o și în perioada ei de glorie se vindeau bunuri în valoare de 4000 de dolari la fiecare secundă.

Trebuie să înțelegi un lucru: tu îl ai pe Dumnezeu-plus tot ce a avut fiecare câștigător din istorie! Așa că ia-ți ochii de pe oglinda retrovizoare și începe să privești înainte. Sărbătorește faptul că ai supraviețuit. Poate diavolul a încercat să te distrugă, dar vestea bună e că nu a reușit. În ciuda tuturor lucrurilor prin care ai trecut, ești o minune care umblă, vorbește, trăiește și respiră prin harul lui Dumnezeu. Înseamnă că te-a ținut în viață dintr-un motiv, deci descoperă care e acesta și investește-ți viața în direcția aceea. Poate spui: “Am mai multe 30 necazuri decât Iov”. Poate, dar Iov s-a încrezut în Dumnezeu și a ajuns sus! În cartea sa citim: “îndreaptă-ți inima spre Dumnezeu “¦atunci, îți vei ridica fruntea fără teamă, vei fi tare și fără frică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.