15 Aprilie

0
35

” Vântul sufla încotro vrea, si-i auzi vuietul; dar nu stii de unde vine, nici încotro merge. Tot asa este cu oricine este nascut din Duhul”. Ioan 3:8

Într-o zi de sfârsit de iulie, Walt Case, a trebuit sa treaca prin desertul din vestul Texasului, conducând masina pe o autostrada din acea zona. Privind în jur, a fost profund impresionat de faptul ca nu putea sa vada nici un fel de vegetatie.

Deoarece întreaga zona era uscata si fara viata, Case s-a întrebat: “cum pot oare sa supravetuiasca în aceste conditii vitrege, locuitorii din aceste tinuturi”?

La numai sase saptamâni, dupa aceasta calatorie, Case, a trebuit sa treaca însa pe aceeasi autostrada. De data acesta, privelistea era cu totul deosebita. Pustia a ajuns sa fie plina de viata. Cât putea privi, câmpurile erau acum verzi si pline de flori.

Încercând sa descopere cauza acestei schimbari, Case, a înteles ca în acea zona, în ultima vreme au cazut ploile de vara, care au trezit la viata întreaga vegetatie.

Acesta schimbare observata de Case, ne ajuta sa întelegem ca dupa cum ploaia, poate sa aduca viata si-n mijlocul desertului, tot asa si Cuvântul lui Dumnezeu, poate sa aduca o schimbare si-n cea mai împietrita inima, rodind neprihanirea.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; deschide zagazurile cerului si lasa sa cada din belsug Cuvântul Tau si-n inima mea, pentru ca sa pot trai astfel o viata abundenta, împreuna cu Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.