14 Aprilie

0
50

” De aceea îti aduc aminte sa înflacarezi darul lui Dumnezeu, care esteîn tine prin punerea mâinilor mele. Caci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta.” 2 Timotei 1:6-7

În cartea : “Fa-ti o favoare si iubeste-ti sotia”, este prezentata o marturisire deosebita pe care a facut-o un baietel despre tatal sau. Pentru ca a i s-a cerut sa spuna care este slujba pe care o împlineste fiecare în familia lui, când a ajuns sa spuna ce face tatal sau, acesta a marturisit ca :”Tata priveste”!

Vrei sa spui prin acesta ca tatal tau este paznic si e foarte atent ca nu cumva sa apara vreun hot? l-au întrebat iarasi prietenii. Oh nu! a raspuns copilul: “Tata doar priveste”!

Dar la ce se uita? l-au întrebat atunci cu si mai mare curiozitate prietenii sai.

Nu stiu daca va voi putea spune despre toate lucrurile la care se uita tatal meu, dar as dori sa stiti ca: “tata se uita la televizor, se uita cum mama face curatenie în casa si cum i se face baie si cum este schimbata surioara mea. Sâmbata seara se uita pâna târziu la meciurile de fotbal, si nu sunt chiar sigur daca nu cumva se uita si pe alte canale pe care mie mi le-a interzis. Duminica dimineata, se uita cum noi mergem la biserica si daca ne-am întors la timp acasa. În timpul saptamânii se uita sa vada daca mi-am facut temele si ce note am mai luat pe la scoala si daca mama a raspuns la scrisori si a platit toate cheltuielie, iar în frigider, este hrana gatita proaspat.

Nu stiu daca am cuprins chiar toate lucrurile, a continuat baiatul, dar dupa cum vedeti: “tata doar priveste”!

Nu cumva si copii tai ar putea face aceeasi declaratie despre tine?

Dumnezeu nu doreste însa ca cei rascumparati sa fie simpli privitori. Pentru mântuirea altora, Dumnezeu îsi face partea Lui, dar si noitrebuie sa ne împlinim partea noastra. De aceea, pentru salvarea celor pierduti, suntem chemati sa fim împlinitori cu fapta si vrednici conlucratori împreuna cu Dumnezeu.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; iarta-ma pentru momentele vietii, când am fost doar spectator pentru lucrarile Tale. Ca sa pot primi rasplata ce mi-ai pregatit-o, ajuta-ma ca în fiecare zi, sa pot lucra împreunna cu Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.