14 Noiembrie

0
30

” Dupa cum trupul fara duh este mort, tot asa si credinta fara fapte este moarta ” Iacov 2:26

Un comerciant de articole de papetarie a încercat sa-l convinga un director al unei companii dintr-un anume oras, sa comande si sa cumpere, cincisute de pixuri cu pasta. Cand comerciantula crezut ca a reusit sa-l convinga pe noul cumparator sa faca aceasta investitie si a început sa scrie comanda în facturier, directorul companiei l-a oprit deodata, zicîndu-i: ” Opreste-te; nu mai scrie nimic, pentru ca renunt la comanda !

Surprins de aceasta schimbare neasteptata, comerciantul a parasit biroul directorului foarte manios.

Mai tarziu seful comerciantului întalnindu-l pe acest director l-a întrebat : de ce ai anulat comanda pentru cele cincisute de pixuri cu pasta, recomandate de angajatul meu ? Mai întrebi de ce; i-a raspuns directorul. Angajatul tau a discutat cu mine o jumatate de ora aratandu-mi toate beneficiile pe care le pot avea folosind aceste pixuri. spunându-mi cafolosind aceste pixuri pot sa-mi cresc chiar si profitul companiei, iar toti cei ce îi vor vedea pe angajatii companiei mele folosindu-le, îi vor invidia.

Cand însa angajatul tau a început sa scrie factura, am observat ca el folosea un pix cu cerneala produs de o alta firma. Pentru ca elnu folosea produsele pe care încerca sa mi le vînda, am anulat comanda !

Nu este nimic mai dezamagitor în viata, decît a spune un lucru si a face cu totul altceva. Este adevarata declaratia : “Ceea ce facem, vorbeste mai tare decat ceea ce spunem !” Oamenii de astazi sunt obositi de atatea reclame care nu sunt conforme cu realitatea. De aceia aa luam bine seama ca nu cumva prin viata noastra spirituala, sa-i înselam pe cei care ne urmaresc, spunand una si înfaptuind cu totulaltceva.

Rugaciune. Dumnezeul dragostei; ajuta-ma sa-mi dovedesc credinta prin fapte, aratand astfel ca sunt un crestin autentic. Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.