„Caut printre ei un om care … să stea în mijlocul spărturii” (Ezechiel 22:30)

Uneori, copilul promisiunii tale poate intra într-o încurcătură la școală, se poate întovărăși cu persoane nepotrivite și poate experimenta droguri, alcool, bande, relații intime, etc. Este posibil să se răzvrătească împotriva tuturor lucrurilor pe care le-a învățat de la tine. Asta, însă, nu înseamnă că într-o bună zi nu va răspunde la chemarea lui Dumnezeu și că nu va face voia Lui.

Înainte ca Saul din Tars să devină Pavel apostolul, Dumnezeu a trebuit să-l arunce la pământ, să-l umilească în fața tovarășilor de drum și să-l orbească o vreme. Îți aduci aminte ce i-a spus Isus lui Saul din Tars pe drumul spre Damasc în acea zi? „Ți-ar fi greu să arunci înapoi cu piciorul într-un țepuș” (Faptele Apostolilor 9:5).

Uneori copilul promisiunii tale se va întoarce pe o cale ușoară, alteori va veni țipând și strigând; dar acest lucru nu se va întâmpla peste noapte! Dumnezeu l-a dus pe Pavel în pustie, timp de trei ani, pentru a-l detoxifia de gândirea greșită și pentru a-l reprograma să creadă adevărul Cuvântului Său iar lucrul acesta a fost necesar pentru a-l echipa pentru chemarea sa.

Așadar, când copilul promisiunii tale pare să se piardă în pustie, orb față de destinul său sau este chiar căzut la pământ, nu dispera; Dumnezeu nu S-a oprit. Ce ar trebui tu să faci? Dumnezeu a spus: „Caut printre ei un om care să înalțe un zid, și să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru țară (Ezechiel 22:30).

Înalță un zid protector al rugăciunii în jurul copilului tău. „Stai in mijlocul spărturii” și rostește Cuvântul lui Dumnezeu peste el. Domnul Isus a promis că atunci când ne vom ruga cu autoritate aici pe pământ, El va mișca cerul pentru noi (vezi Matei 18:19).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.