„Iefta … era un om viteaz. El era fiul unei curve” (Judecători 11:1)

Genele au o putere de necrezut! Ele pot determina culoarea părului, a ochilor și tendințele care ne fac să semănăm cu mama sau cu tata. Însă când copilul crește și face în mod constant alegeri greșite, lucrul acesta poate să nu fie genetic; cauza o poate reprezenta faptul că dușmanul l-a făcut ținta lui pentru că și-a înțeles destinul. Aici intervine Dumnezeu.

Mama lui Moise l-a pus într-un coș și l-a ascuns pe malul Nilului. Dar Dumnezeu a făcut să fie găsit de fiica lui Faraon, să fie dus la palat și să fie crescut pentru a deveni conducătorul Egiptului. Ca părinte, când îți faci partea, Dumnezeu Și-o va face pe a Lui. Când faci tot ce-ți stă în putință pentru copilul tău, Dumnezeu va interveni și va face ce tu nu poți.

Pavel scrie: „știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celor ce sunt chemați după planul Său” (Romani 8:28). Dumnezeu are un scop pentru copilul tău problemă, așa că nu înceta să-l iubești și să te rogi pentru el indiferent care este prețul.

Biblia spune: „lefta … era un om viteaz. El era fiul unei curve”. Poate copilul tău nu s-a născut în cele mai de dorit condiții, însă lucrul acesta nu-l va împiedica pe Dumnezeu să-l binecuvânteze. Dimpotrivă, El poate folosi orice împrejurare din trecutul lor ca să le alimenteze viitorul cu înțelepciune și ca să-i întărească pentru a împlini lucrul la care El i-a chemat. Așadar, nu renunța la copilul promisiunii tale.

Roagă-te așa: „Doamne, Tu mi l-ai promis, cred lucrul acesta și așa va fi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.