14 Iunie

0
41

 ” Caci daca credem ca Isus a murit si a înviat, credem si ca Dumnezeu va aduce înapoi împreuna cu Isus pe cei ce au adormit în El. ” I Tes.4:14

 Într-un ziar din Tennessee a fost publicat un articol cu litere foarte mari , ce anuntamoartea unui mare jucator de fotbal. Jerry Anderson, se scria în articol, a murit sâmbatatrecuta, dupa cea încercat sa salveze un copil din apele învolburate ale unui râu al carui debit crescuse foarte mult din cauza ploilor.

 Martorii acestui incident au declarat ca Anderson se afla la 60 de km sud de Nashville, când a vazut doi copiiîn jur de11ani ,care încercau sa traverseze râul pe o punte. Unul dintre copii s-a dezechilibrat si a cazut în apa.

În acele momente Anderson a sarit în apa, încercând sa-l gaseasca si sa-l salveze pe copil. Martorii l-au vazut ridicându-se la suprafata apei de trei ori, dar a patra oara n-a mai iesitdin valuri.

Actul de curaj si de daruire înfaptuitde Anderson arata caunii oameni suntgata sa vina în ajutorul semenilor ,platind chiar cu pretul vietii.

 Cu siguranta ca si voi cunoasteti multe acte eroice asemanatoare. Cu câtiva ani de zile în urma ,într-o scoala primara din Ucraina, , un profesor a muritîncercând sa opreasca suflul exploziei unei grenade de mâna pe care un raufacator a aruncat-o în clasa unde el preda. Platind cu pretul vietii , profesorul i-a salvat pe elevi!

Ca sa ne salveze din pacat si din moarte, sipentru noi a murit cineva. Cel ce a platit cu viata pentru a ne asigura izbavirea de sub judecata si pedeapsa lui Dumnezeu, este însusi Domnul Isus. Deoareceprin moarteaFiului lui Dumnezeu am primit viata, se cuvine acum sa-o traimdoar pentru El.

  Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa ma las deplin în bratele Tale, pentru ca prin ajutorul cu care esti gata sa ma sustii sa pot avea partede-o izbavire deplina. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.