15 Iunie

0
49

  ” Nu este mai mare dragoste decât sa-si dea cineva viata pentru prietenii sai.” Ioan 15 13


Cu multi ani în urma, o mama a mers sa viziteze dealurile din sudul Angliei, împreuna cufiul ei. În timpul acestei calatorii,excursionistii au fost prinsi de o furtuna de zapada. Când salvatorii au mers sa-i caute pe ceiaflati în pericol, au gasit-o pe aceasta mama aproape înghetata.Când au vazut-o salvatoriiau fost foarte surprinsi pentru ca aceasta mama nu avea decât o îmbracaminte foarte sumara.

Cautând însa mai departe , salvatorii audescoperit copilul acesteiacare a ramas în viata deoarece în jurul lui erau înfasurate toate hanele mamei. Acest copil era David Lioyd George, care dupa ce s-a facut mare si si-a terminat studiile a ajuns sa fie primul ministru al Marii Britanii în timpul Primului Razboi Mondial.

 Pentru fiinta umana nu exista dragoste mai mare decât ca cineva sa-si dea viata pentru semenul sau ! Domnul Isus însa si-a dat viata pentru dusmanii sai!

 Rug. Doamne Isuse ; îti multumesc ca ai luat asupra Ta haina pacatului meu ,iar pe mine  m-ai îmbracat în hiana neprihanirii , pentru ca pedeapsa pentru pacat sa vina asupra Ta. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.