13 Iunie

0
42

” Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn , si daca crezi în inima ta ca Dumnezeu L-a înviat din morti, vei fi mântuit.” Rom. 10:9

Billy Graham a povestit odata despre o familie din Carolina de Sud , care a mers pentru concediu la New York . Înainte de a pleca, ei le-au povestit tuturor prietenilor ca în acest concediu vor merge la un mare spectacol ce va avea loc pe Broadway. Cînd au ajuns însa în NewYork, biletele erau deja vândute si nu mai aveau nici o posibilitate de-a ajunge sa vizioneze spectacolul.

Acest fapt i-a descurajat foarte mult. Ei se simteau rusinati pentru ca se gândeau ca atunci când vor ajunge acasa aveau sa spuna tuturor ca au pierdut ocazia cea mai importanta a concediului lor. În aceasta situatie au apelat la o alternativa neobisnuita.

Au mers la locul unde s-a tinut concertul si dupa spectacol si-au facut rost de niste bilete folosite, au gasit si un program al concertului si-au cumparat o caseta cu înregistrarea întregului spectacol. S-au reântors apoi în camera de hotel unde au învatat toate cântecele . Când au ajuns acasa au început sa fredoneze toate melodiile din concert, fiind siguri ca nimeni nu-i va suspecta ca de fapt n-au vazut spectacolul.

Asemenea acestor oameni, sunt si unii crestini care n-au avut niciodata o întîlnire reala cu Hristos, dar cu toate acestea participa la toate serviciile de închinare, sunt activi în biserica, sustin orice cauza dreapta si sunt gata pentru orice darnicie .

Toate acestea sunt însa melodia cu care ei încerca sa acopere realitatea trista a inimii lor, din care lipseste Hristos.Ei îl admira pe Hristos, încearca sa se identifice cu învatatura Lui , dar nu traiesc bucuria de a-L avea pe El în realitate ca Domn al vietii lor.

Nu lasa ca Hristos sa fie un strain pentru tine si nu mai trai în falsitate. Recunoaste-ti vinovatia si pocaieste-te de ipocrizie, pentru ca melodia vietii tale sa fie expresia adevarului pe care îl traiesti.

Rug. Doamne Dumnezeule ; pune si-n gura mea o cântare noua , care sa fie melodia ce exprima bucuria partasiei cu Tine prin jertfa Fiului Tau. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.