14 Aprilie

0
30

“Dar Dumnezeu Îsi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cînd eram noi înca pacatosi, Hristos a murit pentru noi.” Romani 5: 8

În curtea casei mele am avut odata o pasare rosie. Aceasta zbura mereu în jurul ferestrei de la biroul meu si s-a lovit de sticla geamului, pîna cînd într-o zi a murit.

Ceea ce am încercat eu sa fac pentru a salva acea pasare, nu prea a contat: degeaba am alungat-o mereu, pentru ca ea continua sa se loveasca cu capul de fereastra. Nimic din ceea ce faceam eu nu parea sa o convinga pe biata pasare sa renunte la a se lovi de geam: am tipat la ea, am fluierat, am alungat-o adeseori, dar degeaba!Stiti ce este însa deosebit de trist? Pasarea a platit un pret extrem de mare pentru ignoranta ei”¦

Oare nu se întâmpla acelasi lucru si oamenilor din zilele noastre? Încercam cu totii sa ne traim vietile dupa regulile noastre, facînd lucrurile asa cum credem noi ca este mai bine, fara însa sa ne dam sema de faptcaîncercarile noastre repetate de a gasi un sens si o siguranta sînt lipsite de rezultat. Desi lucrul acesta poate parea foarte trist, avem însa un Dumnezeu minunat! El ne-a vazut ignoranta si pacatul în care zaceam si a înteles ca singurul mod prin care se puteaapropia de noi era sa se faca asemenea noua.

E minunat faptul ca Domnul Isus nu doar a observat nevoia noastra si moartea noastra inevitabila, ci a facut drumul acesta lung al dezbrăcarii de slava si al întruparii într-un chip asemenea noua,  pentru a ne aduce salvarea din pacat si reconcilierea cu Tatal. Asa cum spune apostolul Pavel în 2 Corinteni 5: 18: “Si toate lucrurile acestea sînt de la Dumnezeu, care ne-a împacat cu El prin Isus Hristos, si ne-a încredintat slujba împacarii.”

Cum ti-ai trait viata pîna acum? Esti si tu asemenea acelei pasari rosii? Ai încercat cumva sa-ti traiesti viata dupa felul cum ai considerat tu ca ar merita sa fie traita, ignorînd în permanenta semnele si avertizarile pe care ti le-a dat Dumnezeu?

Daca te afli în aceasta stare, ma rog pentru tine ca în aceasta zi sa hotarasti sa te împaci cu Dumnezeu si sa împlinesti voia Sa cu privire la modul în care ar trebui sa traiesti . Doar asa vei gasi libertatea de care ar trebui sa te bucuri în fiecare zi din viata.

ÎNTOARCE-TE LA DOMNUL ISUS ACUM SI BUCURA-TE DE LIBERTATEA PE CARE TI-O OFERA EL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.