15 Aprilie

0
40

“Odinioara erati întuneric; dar acum sînteti lumina în Domnul. Umblati deci ca niste copii ai luminii.” Efeseni 5: 8

Lumina depinde întotdeauna de sursa care o alimenteaza. Acest principiu se aplica si noua, urmasilor lui Dumnezeu. Cu cît sîntem mai dependenti de Domnul Isus ““ singura sursa de lumina – cu atît vom lumina cu mai multa putere în aceasta lume.

De aceea, vreau sa întreb: cît de conectat esti tu la aceasta sursa de putere? Apostolul Pavel scrie în Efeseni 5: 18: “Nu va îmbatati de vin, aceasta este destrabalare. Dimpotriva, fiti plini de Duh.” Ceea ce ni se spune în acest verset este faptul ca noi nu ar trebui sa fim plini de nimic altceva, decît de Domnul Isus Hristos.

Tu de ce esti plin în aceasta zi? Sau sa pun altfel aceasta întrebare: cui i te închini tu astazi ? Se poate sa traiesti condus de ambitia de a avea o cariera deosebita sau se poate ca dumnezeul tau sa fie dorinta de a fi placut si iubit de toti cei din jurul tau, sau poate ca relatiile pe care le ai sau doresti sa la creezi îti consuma toata energia”¦

Da, e posibil sa te recunosti în oricare dintre aceste situatii, pentru ca lumea noastra este plina de întuneric si multi oameni din jurul nostru traiesc în adîncul acestui întuneric. De aceea este foarte important ca si urmas al lui Isus Hristos, sa fii conectat mereu la singura sursa de putere din aceasta lume si sa lasi “sa lumineze si lumina ta înaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele tale bune, si sa slaveasca pe Tatal tau, care este în ceruri.” ““ Matei 5: 16

Pentru ca esti un adevarat credincios, lumina Domnului Isus salasluieste în tine. De aceea, pemite-i lui Dumnezeeu sa lumineze cu putere prin tine si vorbeste-le si arata-le oamenilor din jurul tau, nadejdea pe care o ai în Domnul Isus Hristos.

CU CÎT ESTI MAI DEPENDENT DE ISUS, CU ATÎT VEI FI O LUMINA MAI STRALUCITOARE ÎN MIJLOCUL ACESTEI LUMI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.