13 Aprilie

0
41

“Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se înspaimînte.” Ioan 14: 27b

Unul dintre subiectele cel mai des întîlnite în Biblie este acela al fricii. Însusi Domnul Isus ne spune în repetate rînduri: “Nu te teme!”Iar atunci cînd îngerii i-a vorbit lui Iosif, sau pastorilor din Betleem în noaptea în care Domnul Isus s-a nascut, mesajul a fost acelasi: “Nu te teme!”

Înseamna aceste cuvinte ceva si pentru tine în aceasta zi?

Poate ca în aceasta zi durerea a acaparat viata ta si nu întelegi pentru ce anume trebuie sa suferi. Sau poate ca lupti împotriva unor necazuri sau a unor boli si toate acestea te- au facut sa te întrebi unde mai este Dumnezeu în mijlocul necazului meu?

Daca treci prin astfel de situatii, vreau sa-ti amintesc un singur lucru: daca esti un copil al lui Dumnezeu, atunci El e mereu lînga tine. Domnul Isus nu te va lasa si nu te va parasi niciodata, civa fi cu tine oricînd si oriunde!

Domnul Isus nu a venit în mijlocul lumii noastredoar ca un mesaj al Cuvîntului proclamat, ci S-a coborît în persoană, apropiindu-sede inimile zdrobite pentru a le întari.  El a declarat în mod personal: “te iubesc cu o iubire vesnica” si si-a dat viata pentru a restaura relatia ta cu Tatal.

Daca nu ai mai facut lucrul acesta de mult timp, vreau sa te încurajez ca în aceasta zisa pui deoparte cîteva minute, timp în care sa stai de vorba cu Dumnezeu multumindu-I ca a venit pe pamînt si ca s-a sacrificat pentru tine, prin Fiul Sau. Multumeste-Ica prin jertfa Sa, El îti ofera încurajare chiar si atunci cînd îngrijorarea si frica îsi cauta loc în sufletul tau.

Dupa ce vei fi facut aceasta, spune cu glas tare versetul de azi: “Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se înspaimînte.”

CELOR CE SUNT COPII AI LUI DUMNEZEU, HRISTOS A PROMIS CA NU-I VA PARASI NICIODATA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.