13 Aprilie

0
54

” Drept raspuns, Toma i-a zis: ” Domnul meu si Dumnezeul meu”! Ioan 20:28

Sotia lui Billy Graham, a povestit despre un tânar a carui viata ar putea sa se asemene cu cea a ucenicului Toma.

Cu câtiva ani de zile în urma, în una dintre campaniile pe care Billy Graham le-a avut, acest tânar si-a prezentat marturia personala, spunând ca în copilarie, parintii sai l-au silit deseori sa urmareasca la televizor, campaniile de evanghelizare organizate de echipa lui Billy Graham.

Urmarind aceste campanii de evanghelizare, acest tânar a marturisit ca l-a auzit de multe ori pe Billy Graham, spunând ca asteapta ca sute dintre cei prezenti sa vina în fata si sa-L primeasca pe Hristos. Desi putea sa vada cum din toate zonele stadioanelor, sute de oameni ieseau în fata, si marturisindu-si pacatele se hotarau pentru Hristos, tânarul îsi zicea totdeauna, ca totul este o regizare.

Într-o zi , a ajuns însa sa traiasca aceasta experienta pe viu, pentru ca a participat la o astfel de campanie de evanghelizare, mergând pe stadion. La sfârsitul predicii, a observat cum din toate sectoarele stadionului, multi oameni au iesit în fata plângând si marturisindu-si pacatele, fara sa-i fi îndemnat nimeni. Cu toate acestea, el tot n-a putut sa creada, de aceea s-a ridicat si a plecat acasa, având aceleasi nedumeriri.

Dorind însa sa fie ferm convins de misterul pe care nu-l putea întelege, a mers pe stadion si în a doua seara. În acea întâlnire însa, Cuvântul lui Dumnezeu i-a rascolit fiinta. De aceea în timpul apelului, convins de puterea Duhului Sfânt, el însusi s-a ridicat si s-a numarat printre cei ce au iesit în fata, marturisind ca Dumnezeu i-a schimbat viata.

În acele momente, s-a convins în mod personal ca învierea nu-i o fictiune, ci o experienta reala, pe care orice om o poate trai prin credinta. Dupa acest moment al convertirii, acest tânar a urmat cursurile unui Colegiu Biblic si-a ajuns sa lucreze în echipa de misiune a lui Billy Graham, marturisind tuturor ca aceasta echipa nu regizeaza evenimentele de evanghelizare, ci Dumnezeu schimba cu adevarat viata celor ce cred si-L primesc pe Hristos.

Nu-i nimic neobisnuit daca si noi avem îndoieli. Dumnezeu ne primeste asa cum suntem. Toma n-a fost respins fiindca înca n-a ajuns sa creada si avea pareri deosebite fata de toti ceilalti ucenici. Prezentându-i-se personal, Domnul Isus, l-a ajutat sa depaseasca îndoielile si sa ajunga la o credinta deplina.

Fii gata sa primesti Cuvântul lui Dumnezeu si prin credinta sa-L inviti pe cel înviat, în inima ta, si vei trai aceeasi experienta.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajutanecredintei mele si deschide-mi ochii inimii pentru ca prin credinta sa pot întelege adevarul Invierii Tale. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.