13 Septembrie

0
46

” Solomon…..a pus în slujbele lor, asa cum rânduise tatal sau David,  cetele preotilor, dupa slujba lor, pe Leviti dupa însarcinarea lor, careera sa mareasca pe Domnul si sa faca zi de zi de slujba în fata preotilor,  si pe usieri, împartiti la fiecare usa, dupa cetele lor; caci asaporuncise David, omul lui Dumnezeu.” 2 Cronici 8:14

Cea mai mare dorinta a unui iubitor de drumetie, a fost sa ajunga înAmsterdam si sa asculte dangatul clopotelor de la catedrala Sfântul Nicolae,  considerat a fi cel mai vestit din lume.

Împlinindu-i-se aceasta dorinta, într-o zi când a ajuns în Amsterdam, acelturist s-a urcat în turnul bisericii ca sa-l vada pe cel ce tragea clopotelesi sa le asculte de aproape.

Spre surprinderea sa însa, atunci când clopotarul a început sa tragaclopotele, în turnul bisericii s-a facut un zgomot infernal, care l-adeterminat sa-si astupe urechile.

În loc de sunet placut, aerul era plin de zgomote puternice, care aproape cal-au surzit. Din aceasta cauza, atunci când a coborât din turn a început sase întrebe: ” este oare incorecta, marturisirea pe care am auzit-o despreaceste clopote?” Cum poate cineva sa spuna ca ele redau cea mai frumoasaarmonie, când pe mine aproape ca m-au surzit?”

În ziua urmatoare însa, acelasi turist a mers sa viziteze o ferma situata peun deal, chiar de cealalta parte a bisericii.

În timp ce dicuta cu fermierul, a auzit deodata cea mai frumoasa armonie, pecare o auzise pâna atunci. Entuziasmat de acel dangat placut ,  excursionistul l-a întrebat pe fermier, cine cânta. Acesta i-a raspuns casunt clopotele de la biserica Sfântul Nicolae.

Aceleasi clopote care pentru cei ce erau în turn, produceau un zgomotinfernal, realizau acum cea mai perfecta armonie, pentru cei dindepartare.

Ti s-a întâmplat vreodata sa nu vezi nici un rost în slujirile pe care leîmplinesti? Daca pâna acum viata ta a facut doar zgomot, lasa-L pe Hristossa te foloseasca si El te va aseza în locul în care ceea ce faci vacontribui la o armonie perfecta.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa ma las deplin în mâinile Tale, pentru ca siviata mea sa raspândeasca un sunet placut. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.