12 Septembrie

1
35

” Robul s-a aruncat la pamânt, i s-a închinat, si a zis: “Doamne, maiîngaduieste-ma, si-ti voi plati tot.” Stapânului robului aceluia,  facându-i-se mila de el, i-a dat drumul , si i-a iertat datoria.” Matei 18:26-27

Actrita Audrey Hepburn, a fost considerata o mare vedeta de cinema mai multiani în sir. Desi a jucat roluri importante si a fost apreciata pentru felulîn care le-a interpretat, atunci când era întrebata care este pentru ea ceamai mare realizare a vietii, ea raspundea întotdeauna: “UNICEF”

Renumele meu de artist, marturisea ea adesea, m-a facut doar sa câstigcredit în fata oamenilor si m-a ajutat sa-i fac sa ma asculte. Dar cea maimare bucurie a vietii mele a fost faptul ca am fost un bun ambasador UNICEF,  calatorind în toata lumea pentru a ajuta oameni în suferinta.

Audrey Hepburb, stia ce înseamna a fi un copil înfometat, pentru ca si ea afost unul dintre acestia. În timpul copilariei, dupa cel de-al II-lea RazboiMondial, locuind în Europa, ea si familia ei, a îndurat multe zile deînfometare, ajungând chiar în situatia de-a muri de foame.

Dupa aceasta trista experienta, la terminarea razboiului, ea a înfiintat oorganizatie umanitara, care oferea mâncare, îmbracaminte si medicamente,  celor în nevoie. Dupa numai câtiva ani, aceasta organizatie a devenitUNICEF-ul de astazi.

Calatorind în toata lumea pentru a-i ajuta pe cei sarmani, ea obisnuia saspuna: “Sunt fericita acum sa ofer unei familii o cazma, nu pentru a sapa unmormânt unde sa-si îngroape copiii, ci pentru a-i ajuta sa-si sape pamântulpentru o recolta mai buna, sau sa sape o fântâna pentru a gasi apa!

În acest fel, ea s-a achitat de datoria pe care o avea fata de cei însuferinta, slujindu-i în numele Domnului Isus.

Rugaciune: Dumnezeul Dragostei; pentru ca prin Fiul Tau, mi-ai platit datoriilecauzate de pacat, ajuta-ma sa-mi arat recunostinta fata de acest dar,  slujindu-mi semenii în Numele Tau. Amin.

1 COMENTARIU

  1. Dragostea imbraca multe forme sau nuante, este asemenea spectrului luminii. Fara LUMINA nu exista Culoare, fara DUMNEZEU nu exista Dragoste. Oamenii vibreaza doar la dragoste si vad culorile numai in prezenta luminii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.