13 Octombrie

1
36

“deci, ce am vazut si am auzit, aceea va vestim si voua, ca si voi sa aveti partasie cu noi. Si partasia noastra este cu Tatal si cu Fiul Sau, Isus Hristos. Si va scriem aceste lucruri pentru ca bucuria voastra sa fie deplina.” 1 Ioan 1: 3-4

Vrei sa fii fericit? Nu exista bucurie mai mare în viata decît aceea de a avea o relatie personala cu Domnul Isus Hristos. Nimic altceva nu-ti poate aduce fericirea!

Da, lumea va încerca sa-ti transmita un mesaj opus acestuia. Cultura contemporana ne bombardeaza mereu si mereu, spunînd ca banii, un fizic perfect, o relatie perfecta, sau împlinirea sexuală, sunt singurele cai prin care poti dobîndi fericirea.

Dar eu îti spun însa ca singura cale prin care poti cunoaste o bucurie nemarginita, profunda, dinamica si adînca, o bucurie ce poate dura vesnicia întreaga, este printr-o relatie personala cu Domnul Isus.

Am fost pastor foarte multi ani si am întîlnit oameni care au uitat ca pot avea o legatura personala cu Isus Hristos. Ei cred ca daca nu îl pot atinge, sau vedea, este imposibil sa aiba partasie cu El. Poate ca si tu simti acelasi lucru acum”¦

De aceea, în aceasta zi vreau sa-ti spun ca avem promisiunea care ne arata ca Domnul Isus este cu adevarat Dumnezeu! Eu nu l-am întîlnit niciodata în mod fizic, însa îl cunosc în mod personal. Nu este o persoana despre care doar stiu cîte ceva. Ci Îl cunosc cu adevarat, pentru ca am o legatura personala cu El.

Cum e posibil acest lucru? Prin Duhul Sfînt al lui Dumnezeu, care îl face sa fie viu în viata mea si ma asigura de existenta Sa. Din cauza acestei minunate experiente, eu am o bucurie deplina. Si tu te poti bucura de aceiasi binecuvîntare, numai daca îti pui credinta în Domnul Isus chiar acum.

PETRECE TIMP ALATURI DE DOMNUL ISUS CHIAR ACUM, SI FA TOT CEEA CE ATÎRNA DE TINE PENTRU CASA-L CUNOSTI TOT MAI BINE!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.