12 Octombrie

0
36

“Nu v-a ajuns nicio ispita, care sa nu fi fost potrivita cu puterea omeneasca. Si Dumnezeu, care este credincios, nu va îngadui sa fiti ispititi peste puterile voastre; ci, împreuna cu ispita, a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea, ca s-o puteti rabda.” 1 Corinteni 10: 13

Vreau sa-ti pun o întrebare, la care astept un raspuns sincer: Care îti este cea mai mare slabiciune ?

Chiar daca nimeni din jurul tau nu stie raspunsul la aceasta întrebare, Satan stie. El estereal si foarte puternic”¦iar credinciosii ar trebui sa fie atenti la toate ispitele fizice, emotionale sau spirituale pe care el le trimite.

Vestea buna pe care ti-o dau azi este ca nu esti singur în aceasta lupta! Asa cum ne promite versetul de astazi, Dumnezeu va fi întotdeauna credincios si ne va oferi o cale de a iesi din mijlocul acestor ispite.

Dumnezeu ne descoperatrei cai prin care ne putem împotrivi ispitei:

• Prin CREDINTA. 1 Ioan 5: 4 spune: “pentru ca oricine este nascut din Dumnezeu, biruieste lumea; si ceea ce cîstiga biruinta asupra lumii, este credinta noastra.”
• Prin FUGA. 2 Timotei 2: 22 ni se spune: “Fugi de poftele tineretii, si urmareste neprihanirea, credinta, dragostea, pacea, împreuna cu cei ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata.”
• Prin LUPTA. Pentru ca în Efeseni 6: 13 spune: “De aceea, luati toata armatura lui Dumnezeu, ca sa va puteti împotrivi în ziua cea rea, si sa ramîneti în picioare, dupa ce veti fi biruit totul.”

De fiecare data cînd Satan încearca sa te descurajeze sau sa-ti puna în suflet îndoiala, roaga-te împotriva lui în numele Domnului Isus si el va fugi de la tine.

Procedînd în acest fel, ca si copil al lui Dumnezeu, ai obtinut deja biruinta împotriva celui rau!

ATUNCI CÎND VINE ISPITA, ROGA-TE LUI DUMNEZEU CA EL SA-TI DEA PUTERE SA TEÎMPOTRIVESTI LUISATAN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.