13 Octombrie

0
36

” Isus le-a vorbit din nou , si a zis: “Eu sunt Lumina lumii; cine Ma urmeaza pe Mine, nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vietii.”Ioan 8:12

Marta Wade, a ales sa locuiasca în cel mai primitiv loc din jungla din Papua, Noua Guinee, numai pentru a învata limba acestor triburi, pentru care sa poata traduce Biblia.

Ea a înfruntat toate aceste conditii vitrege de viata, pentru ca acesti oameni primitivi sa ajunga sa scrie si sa citeasca folosindu-se de Cuvântul Scripturii. Sa traduci însa Biblia într-un dialect al unei limbi vorbite numai în jungla, este un efort care implica munca unui mare numar de ani.

De aceea când Marta a reusit sa traduca anumite portiuni din Evanghelii, le-a aratat unuia dintre sefii tribului în care era. Dupa ce acesta le-a citit, a exclamat plin de bucurie : “Stiu acum ca Dumnezeu vorbeste si limba noastra !”

Un batrân conducator de trib, s-a bucurat atunci când a înteles ca Dumnezeu poate vorbi si limba lui. Noi însa trebuie sa ne bucuram mai mult decât atât, pentru ca pe lânga faptul ca ne vorbeste în limba în care ne-am nascut, Dumnezeu este cu noi, ne cunoaste, ne întelege si ne iubeste continuu! Pentru ca, cu cât ne apropiem mai mult de El, cu atât mai mult simtim lucrarea lui în viata noastra.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Îti multumesc ca si atunci când nu te cunosteam, mi-ai vorbit pe întelesul meu . Acum când ai venit în viata mea, ajuta-ma sa ramân nedespartit de Tine si sa Te urmez de aproape. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.