Generatia PRO MESIA

3
43

Generatia PRO MESIA este generatia ta!

Generatia copiilor tai depinde de deciziile tale de azi, depinde de istoria pe care o scrii tu!

Vino sa prindem pasiune si viziune pentru planul lui Dumnezeu referitor la misiune transculturala, in tara si in societate.
Este important sa cautam Fata lui Dumnezeu impreuna! Care este inima lui pentru natiuni, pentru societate?

Vino la Conferintele de misiune Generatia ProMESIA:

* Cluj Napoca: 28 octombrie 2006
* Oradea: 4 noiembrie 2006
* Timisoara: 11 noiembrie 2006
* Botosani:18 noiembrie 2006
* Sibiu: 23-25 noiembrie 2006
Pentru inscrieri si mai multe detalii click aici.

3 COMENTARII

  1. Tocmai aici este marea greseala din zilele noastre, Adrian! Dumnezeu NU vrea sa facem “CEVA”, ci ceea ce trebuie, si amune sa vestim evanghelia mantuirii insa nu intr-un chip lumesc, firesc ci prin puterea Duhului Sfant! Daca apostolii s-ar fii hotarat sa faca si ei “CEVA” (asa cam ce le trecea prin cap) astazi nici nu s-ar fii auzit de crestinism! Iar daca tot vrem CEVA hai sa facem CEVA : Sa ne pocaim si sa lasam apucaturile lumesti(cum zice si Adi), pentruca astazi nu mai este nici o deosebire intre un crestin si un om din lume. Sa ne intoarcem la adevaratele valori lae crestinismului(asa cum le arata Biblia, nu cum ne taie pe unii dintre noi capu`, daca mai sunt dintre noi, pentru ca nu te poti potrivi si chipului lumii si chipului Sfant si Neprihanit al lui Hristos)! Alegeti-va!

  2. atunci cand nu faci nimic poti sa critici linistit PRO inseamna pentru .sa ne ierte Dumnezeu pentru critici aduse celor ce fac ceva pentru Domnul.
    Fratilor DOMNUL va iubeste.
    ADI si pe tine te iubeste DUMNEZEU.

  3. dece trebuie sa fie pro mesia suna atit de lumesc pt ca in lume se zice numai pro fm :pro tv etc noi nu trebuie sa fim ca si lumea suntem copii rascumaprati de ce nu poate sa fie generatia pentru mesia
    sa va ajute DUMNEZEU sa va dea inteleciune de a vedea adevara fata a credintei.NU acei tineri care azi vin in fata cu tot felul de freze diochiate si imbracaminte care mai de care,si cinta si lauda dar oare stiu ei ceea ce scrie cu adevart BIBLIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.