12 Octombrie

0
48

” Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru cei ceîncred în El. Prov.30:5

Un parinte a povestit despre fetita lui Wendy, care atunci când mergea la biserica , era fascinata de o usa de lemn din spatele amvonului, care statea tot timpul închisa. Wendy îsi imagina ca Domnul Isus locuieste în camera de dincolo de usa si ca pastorul merge acolo ca sa vorbeasca cu El înainte de a-si tine predica. În acest fel îsi imagina ea, pastorul stie despre ce sa vorbeasca în fiecare duminica.

Wendy n-a ajuns niciodata lânga acea usa si nici n-a încercat s-o deschida, dar se simtea foarte binestiind ca Domnul Isus este asa de aproape si poate sa-I ceara ajutorul în caz de nevoie.

Într-o zi însacând a venit la biserica, ea a observat ca usa era deschisa. Tinându-si rasuflarea pentru ca nu cumva sa faca vreun zgomot, copila a pasit cu mare grija în camera ei secreta. Tot ceea ce a putut sa vada a fost însa numai robele pentru botez si pentru vestimentatia corului si câteva obiecte de decoratiune pentru serviciile speciale ale bisericii.

Pentru ca nu-L vazuse asa cum se asteptaîn acea camera pe Domnul Isus, Wendy a început sa se întrebe: oare unde este Domnul? Nu cumvaa parasit biserica?

Pâna în acel moment, pentru a-L gasi pe Domnul,  fetita asteptasa se deschida o usa delemn. Pentru ca nu L-a gasit însa în camera ei secreta, tatal i-a explicat ca trebuie sa se deschida însa o alta usa, cea a Cuvântului Scripturii!

Aceasta usa Dumnezeua deschis-o si pentru tine. Trebuie numai sa citesti Scriptura si Il vei întîlni pe Cel pe care Il cauti.

Rugaciune: Doamne Isuse; Iti multumesc ca Te lasi gasit de cei careTe cauta. Ajuta-ma sa citesc Cuvântul Tau, pentru ca sa Te pot întalni si cunoaste mai bine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.