13 Martie – Rugăciunea ajuta! (2)

0
45

– “Stăruiți în rugăciune, vegheați în ea cu mulțumiri.” Coloseni 4.2-

În scrisoarea sa, misionarul făcea mențiunea că încă nu a întâlnit urșii po­lari, dar Harry să se roage mai departe pentru ocrotirea lui.

Nu trecu prea mult timp și misionarul avu pe inimă să viziteze o colonie aflată spre interiorul țării, unde dorea să vestească Evanghelia. Misionarul luă cu el doi eschi­moși și plecară cu o barcă. Când au ajuns într-o zonă în­gustă, după un bloc înalt de gheață, la numai câțiva me­tri de ei, au văzut un urs mare polar. “Să ne întoarcem imediat!” strigară eschimoșii. Misionarul stătu o clipă pe gânduri. Vedea într-adevăr pericolul, dar își aminti că micul său prieten se roagă în fiecare zi, ca el să fie păzit de urșii polari. “Vâslim mai departe!” hotărî misionarul. Ca la o poruncă, ursul polar se întoarse și părăsi încet acel loc. În aceeași zi, misionarul a scris o scrisoare lun­gă lui Harry. Misionarul l-a rugat pe micul său prieten să se roage și mai departe.

Rugăciunea ajută! De aceea suntem îndemnați: “Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și ce­reri, cu mulțumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus” (Filipeni 4.6-7).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.