12 Martie – Rugăciunea ajuta! (1)

0
39

-“”¦Stăruiți în rugăciune.” Romani 12.12 –

Un misionar, care vestea Evanghelia în peninsula Labrador în nordul Americii, a fost invitat de către niște cunoscuți la masă în timpul unui concediu în patria sa. Aceș­tia l-au întrebat despre lucrarea lui. În mod deosebit, copiii ascultau curioși când misionarul istorisea întâm­plările lui în țara aceea îndepărtată.

Harry, cel mai mic dintre copii, nu se sătura să-l audă vorbind. Când vizitatorul s-a despărțit de cunoscuții lui, i-a rugat să-și aducă aminte în rugăciunile lor de el și de lucrarea lui din Labrador. Micuțul Harry și-a pro­pus să se roage în mod deosebit pentru misionarul Thomas, care era expus la multe pericole din cauza ur­șilor polari. Când micuțul se ruga cu mama lui, întot­deauna spunea la sfârșit: “Doamne Isuse, binecuvântează-l pe misionarul Thomas și ai grijă de el, ca să nu-i facă niciun rău urșii polari.”

După aproape un an, tatăl lui Harry a scris misionaru­lui o scrisoare. În această scrisoare a amintit, printre altele, faptul că micul Harry se roagă pentru el, ca să fie păzit de urșii polari. Harry dorea să știe tare mult, dacă misionarul a întâlnit deja un urs polar. După un timp veni o scrisoare din Labrador. Misionarul mulțu­mea micului său prieten pentru rugăciunile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.